Yav kardeşim bir şey paylasiiyonda şu an imkansız olan bir şeyi paylaşıyorsun.bilmedigin belli ben de. Sana o olay imkansız yazdığın kişiler manipülasyon dan yasaklandı öğrenmiş oldun.simdj senin verdiğin bilgide benim söylediğim ney.sen şirketin bilancolarini okimuyonmu orda yazıyor gem global olayını.orda ne diyor tahsisli yapacaktı anılan şirket cezalı olduğu için gündemden cezası bitene kadar iptal olmuştur.bunu öğrenmiş oldun o kadar yazın boşa yani.bilgilik ne var aç bilanço oku.ben şirkete yatırım yapmadım kumar olsun diye tepkiye yaptım.cogu kişide öyle yapti.ama yanlış yerden bir gün sonra girmeliymisiz tepkiye 88 den girdik taban yaptı.72 den girmek lazımmış.o kadar kötü kim aldı diyon.turkiyede 150 yatırımcı benim gibi 40 bin lot alsa 6 milyon lot yapar buda galibin sattığı hisse .milyonlarca lot dediğin bu kadar işte .hisse nasıl satılır taban taban yaparak ky yıl nurdan dönecek hissi vererek satabilirsiin yoksa bu tip şirketler yatırım yapılacak sirketlermi.kumar olsun diye girdik.artik beklicez bir yukarı hareket yaparsa sansimiza 5000 zarar var.
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir