Soldakiler Galip hemen hemen sağdakiler Galip hemen hemen Bu Tera ne iş. kemiksiz
almış hiç akıl yok mu bunlarda 750 bin 1,61 ?..
Printable View
Soldakiler Galip hemen hemen sağdakiler Galip hemen hemen Bu Tera ne iş. kemiksiz
almış hiç akıl yok mu bunlarda 750 bin 1,61 ?..
Avtur da oldu avgyo da oldu. En yakin vangd da oldu. Almayin üzülürsünüz. Galipten uzak durun. Alirsaniz herkes yanar almazsaniz suan malda olanlari kurtarirsiniz.
Size sonuna kadar katılıyorum. Hepsini de gördüm yaşadım o yüzden bazı şeyleri iyi biliyorum artık. 3 gündür de herkesi uyarmaya çalıştım. Siz aldıkça düşürecek siz de maliyeti düşürmek için alacaksınız ve baktıkça batacaksınız dedim. Lakin şunu da ifade ettim. Galip in tek iyi tarafı ufak bir zararla ya da zararsız çıkış için bir fırsat vermesidir. Tabi en tepeden alan varsa belki saatlik fırsat vermesi dışında o kişinin işi zordur. Bu hisse için 2,5 tan alan var mıdır bilmiyorum varsa en az 3-5 ay bekler. Fakat 1,94 tabandan alanlar için çıkış fırsatı vereceğini söylemiştim nitekim ertesi gün 2,03 e kadar bu fırsatı verdi. Yalnız 1,70 ten alanlar için bu şansı henüz vermedi. Bu yüzden benim gibi çok yüklü olmamak kaydıyla 1, 50 lerden alanlar fazla etki etmez yine galip o fırsatı verecektir. Bizim gibilerde doğru yerde alıp satarsa arada ekmek yer diye düşünüyorum. Ytd
Borsa derinlik sayfasina noldu arkadaşlar bilgisi olan varmı?
fırsatınız varken çıkın. tavanda yapabilir ama taban riski var
bloklama olabilir.... + yada - yönde..... ytd...
neden 1.61 in üstüne çıkmıyor sizce dün ve öncesinde alanların maliyeti 1.61 in üstünde yani zararda . o yüzden satmıyorlar hatta maliyet düşürmek gibi bir hata yapıyorlar. Bugün 1.61 altında alıp ta kar ettiğini düşünenler de brüttten dolayı satamıyor. aynısı vangd de oldu. muhtemelen bugün 1.50 ye sarkacak orda biraz oyalanacak sonra biraz daha aşağı.
Ters köşe ihtimali mi? var tabi ama değmez.
izleyin izleyin de galibin bidaha ki seferde nasıl hareket edebileceğini öğrenin. Yazık.