Printable View
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Ben aradım bulamadım Üstad 😀 sonra Focabeyi yapar o işi dedim nasılsa dedim çok da üstüne dusmedim 😀 su an ekside hisse gün sonu + kacta kapatacagini soyluyecegim
üstümdeki yükü hafiflettim biraz artık daha cok odaklanirim piyasalara
Alıntı: Originally Posted by Webster Kanima girme odabasi Ben elimi ayagimi cekiyorum bu islerden Oynak beyim "o..nun tövbesi y..ğı görene kadardır" derler bizim buralarda bilin mi? :)
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Ben aradım bulamadım Üstad 😀 sonra Focabeyi yapar o işi dedim nasılsa dedim çok da üstüne dusmedim 😀 O grafikte afedersin y..ak formasyonu vardı bildiğin. hem de at y.. :kmk: O yüzden araştırmadım bile :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Luksk ya gelsin https://youtu.be/6jfTSuWIYTs Üstad çok kötü sövdün beddua ettin. Forumda değildim.Taa sesi buralara kadar geldi. Bir hareket oldumu bari.
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim "o..nun tövbesi y..ğı görene kadardır" derler bizim buralarda bilin mi? :) 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀👍👍👍
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üstad çok kötü sövdün beddua ettin. Forumda değildim.Taa sesi buralara kadar geldi. Bir hareket oldumu bari. Tavana gidiyeah😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Teşekkürler üstadım, bunlar Lüks Kadife'den mi alıyor kumaşı? Şu an PC başında değilim bu ikisinin arasındaki ilişkiyi anlayamadım. İnternetten araştırıp bulmuştum Üstad, Müşterilerimiz kısmında TOGG da var.