Printable View
Celik hocam borsadan vazgeçtiniz herhalde . Coin lere başladınız): ):
Alıntı: Originally Posted by mebes Iyi aksamlar . Bankaları tutup . Diğerlerini bozdular . Gerçi bugün cemtas iyi bilanço açıkladı. Menderes enerji pay satışı yapacak haberi düştü... mndrs haberi olumlu bence cemts zaten beklentimiz dahilinde hedeflerimiz büyük
Alıntı: Originally Posted by celik comak iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü :) Iyi aksamlar. Tesekkur ederim oncelikle. Suan 30 lira sinirina geldi yillik zirvede. Vedalassak mi :) baska varmi hocam sistemin onayladığı
Alıntı: Originally Posted by Cmxk Iyi aksamlar. Tesekkur ederim oncelikle. Suan 30 lira sinirina geldi yillik zirvede. Vedalassak mi :) baska varmi hocam sistemin onayladığı Bu arada doge yi iyi karla verip Eos a gecmistim. An itibariyle -%20 de doge. Bu kadar denk gelir. Sağ olun.
Alıntı: Originally Posted by Cmxk Bu arada doge yi iyi karla verip Eos a gecmistim. An itibariyle -%20 de doge. Bu kadar denk gelir. Sağ olun. 3.500 bekliyorum dogede gelirse sistem eşliğind3e değerlendiririm
Alıntı: Originally Posted by mebes Celik hocam borsadan vazgeçtiniz herhalde . Coin lere başladınız): ): ne yapalım mebes piyasadan dayak yiyeceğimizi anlayınca kripto yada fx atıyorum kendimi :):):)
Alıntı: Originally Posted by celik comak mndrs haberi olumlu bence cemts zaten beklentimiz dahilinde hedeflerimiz büyük Menderes teki kap haberi bencede çok olumlu . Bu haberi patron çok iyi kullanıp ona gore pay satışı gerçekleşirse hedefleri yüksek olur. ...
45 dakka çay molası veriyorum