insani derken.
20 senedir ne gibi yaşamışlar asgari ücretliler
köle gibi mi. mesela. yoksa başka bir varlık gibi mi.
neyi söylerken neyi kabul ettiklerinin farkında değiller. !
Printable View
Plato (eflatun) avam siyasete girince çok bozulmuştu. Siyasetten uzak durdu ısrarlara rağmen. Kendi okuluna verdi bütün çalışmasını. Yalnız Plato arkadaşın ideal dediği , istediği yönetim şeklinin de teoride ve pratikte gerek geçmişte gerek günümüzde , aksayan yönleri var.
Bunu da benim şerhim olarak zaman damgalı (31 Ekim 2021 Pazar saat 01:25 ) tarihe not düşelim.
yahu lütfen mantıklı şeyler yazın...her gelen yönetici kendi adamını beraberinde getirir...yarın iktidar değişince kurumların yöneticileri değişecek bu kabak gibi bilinen bişey...o yöneticiler kendilerine daha alt kademede personeller getirecek derken onlar daha alt seviye personel v.s. bu böyledir...böylece kurumların içi temizlenir...
şirket düşünün...CEO değişir sonra o kendine göre bir kadro kurar gelen yeni yöneticiler daha alt kadrolarını kurar ve bir bakmışsın şirketin çalışanları büyük oranda değişmiş...karar vericiler en başta yani...daha alt seviyede çalışan eleman zaten ne yapabilir...o yöneticilerin istediği gibi çalışmazsa zaten kıçına tekme yer...paşa paşa onların istediği gibi çalışır...yok derse zaten güle güle denileceğini bilir...
ha bunlar 1 günde olacak şey değil olamaz da...yavaş yavaş zamana yayarak olur...1 gecede bir şirketin veya ülkenin tüm çalışanları kadroları ters yüz edilemez elbette...zaten akp de şu an oluşturduğu kadroları 1 günde 1 haftada kurmadı...dile kolay 20 yıl...
bir yirmi yılda sirkülasyonla temizlemeyle geçecek ?
ömrüm yetmez muhtemelen ama..
sorayım genede..
iktidar olunca temiz eller operasyonu filen yapacak kadro var mı ?
yoksa kılıçdaroğlu'nun dediği gibi kriminal milat mı kabul ediyoruz..
not: kapıda kallavi enfasyon var..
göçmenleri beslemeyi unutmasınlar. muhalefet de unuttu da ondan şey ettim :yes:
anavatanını yakan adamlar burayı da şey etmesinler
ne kaldıracam üstlerine basmışken az daha yükleneyim.
kıtırt sesi gelir belki.