Burdan aşağısı yok diyenler vardı dun yahu onlar nerede?? Onlara tek kelam eden yok.. Tuhaf
Printable View
Burdan aşağısı yok diyenler vardı dun yahu onlar nerede?? Onlara tek kelam eden yok.. Tuhaf
yok 2.86 alım için fırsat yok tavan gelecek diyip diyip geçirdiniz bize bizde yedik, birgünde ettiğim zarara bak
Allah zararda olanlara yardim etsin, ne diyelim artik, bizim borsa kumarhane olmuş...
Yine biri satışa devama başladı, bari bitirse de kurtulsa...herkes bir anda voleyi bulayım diye daliyor, sonrada beni etkilediler diye ahliyor, bende dahil hepimiz kazanalim diye girdik, olmadi bizi yediler, bile bile atliyoruz aslında, hala buradaki bunca olumsuz yazıları okuyup alan ky vardir, inşallah burdan aşağı düşmez ama olursa düşerse yarin bu defa onlar başlayacak nerede o dun hisse alınır diyenler diyecek, hani burdan düşmezdi deniliyordu nerede bizede sebep oldu diye ağlayıp sizliyacak, kazanırsa da sesini çıkarmayıp ben tecrübemle aldım diye sevinecek. Borsa boyle bir yer işte, yazın yazın rahatlayın...
Umarim biraz toparlar da ky nefes alir. Burda atisirken listedeki tukasi kacirdik iyi mi. Neyse ins hepimz zararsiz cikarsiniz bol kazanc olsun
Allahtan bende fazla yok ama geriye dönük bikaç kişi benim 15.000 zararım var dedi biri 20.000 dedi ona çok üzüldüm biri eşim hamile dedi ona söylemeye çekiniyorum dedi işte bunlar koydu banada şu mübarek günlerde Allah bunların hakkını yedirmesin inşallah bu deyyusa.