Niye hiç KAP yok? Hep mi twitter'dan paylaşılan belli bir meblağın altındaki işleri alıyor firma? Büyük çaplı bir anlaşma, ihale vs yok mu? Bir ben mi rahatsızım bu durumdan?
Printable View
Niye hiç KAP yok? Hep mi twitter'dan paylaşılan belli bir meblağın altındaki işleri alıyor firma? Büyük çaplı bir anlaşma, ihale vs yok mu? Bir ben mi rahatsızım bu durumdan?
Kap göndermek için belli bir meblağ olması gerekli değil.Burada amaç yatırımcıların yatırım kararlarının üzerinde etkisi olması açısından bildirim yapılması gerekliliğidir.
Bazı şirketler bunu daha güçlü yapıyor.
Cwene nin savunma sektörüne ürün ürettiğini bile fuar öncesi öğrendik.
Bilemeyiz. Belki çok açık olmak da istemiyorlar.
Benim için kap ın çok derin anlamı yok..Olsa iyi olur ama olmazsa da ben zaten bilançoya bakacağım.Orada göreceğiz..
Mesela kaleseramik bugün borsada işleme başladı. İlk günden kap haberi verdiler.. Kurumsal bir firma..Tavandaki lot sayısı da haber gelince iyicene arttı :)
İnternette her yerde BAE nin 30 milyar dolarlık yenilenebilir enerji yatırımı haberi dönüyor..Pek sevmediğim detaysız, genel , yuvarlak bir haber..
Enerjiler geçen hafta dinlendi. Bu hafta bu haber ile volatil olacaklar gibi görünüyor...
Önemli bir grafik. Hücrenin hammaddesinin fiyatı uzun süredir düşüyordu. Yükselmeye başlamış. Panel fiyatlarına baskı yapıyordu, olumlu yansıyacaktır...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0dced593b0.jpg