Hey gidi hisse net... Kimleri maziye gömdün.... şimdi investing tweetır lar çıkmış.. Lakin senin yerin eskilerde ayrı..:)
Printable View
Hey gidi hisse net... Kimleri maziye gömdün.... şimdi investing tweetır lar çıkmış.. Lakin senin yerin eskilerde ayrı..:)
Mekanın sahipleri neredeyseniz çıkın ortaya:)))
Sn bozkirli,
Genelde yorulmuş vazgeçmiş olurlar...pkent, poltek, isgsy, rta gediklisi ben ve o sayfalarda artik yokum... Hasbelkader buradayım ama... Misafir kabul eder misiniz?
Hisse.netin yeri ayrı ama eski ustatlar da pek kalmadı. Yaşlandık mi ne...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vefalı Bryat dostu Sn.Bozkırlı Kardeşim izlemede ve nöbette kalmaya devam buradayız.Bryat sevdamız millenıumdan 2001 denberi devam ediyor. Çok şükür sebat ve sabrımızın karşılığını alıyoruz bugünlerde birlikte.Patron, tahta yapıcı,hakim ortaklar öncelikle kendileri ve sonrasında Bryat için ne düşündükleri ,ne yapacakları haberine kadar sükutta kalmayı yeğlerim.Bu süreçte tabiki dalgalanmalar olacaktır.Önemli olan sonuçta tekneyi çetin dalgalı uzun yolculuğunda güvenli limana ulaştırabilmek.
Sağlıcakla kalın Sayın Bryat dostları.
abilerin hası .... Gerçek uzun yatırımcı ... Değerli görüşleriyle ufkumuzu açan, moralimizi motivasyonumuzu dengede tutan..sayın dirve59 abimiz selam sana saygı sana... Senden öğrenceğimiz çok şey var... Herşey gönlünce arzu ettiğin halce olsun.......ben kendime eski derim sen benden bile eskisin.. Abi duruşuna ve yatırım şekline saygı duyuyor ve tüm yenilere örnek gösteriyorum.....dik durmaya hisseye sahip çıkmaya devamm... Buralardayız..allah emanet ol abi