https://youtu.be/JioTU413oVU
Printable View
ABD Kongresindeki UFO oturumu az önce bitti. 2 eski ordu mensubu pilot ve 1 istihbarat subayı dinlenildi ve sorgulandı. Tarihte ilk defa sivil otorite kendi iradesiyle ve bağımsızca tanıklık yapmak isteyen askeri kadroyu dinledi ve soru sordu. Bunlar Kongre tutanaklarına geçti.
Bunun ardından olabilecek gelişmeler: Özel bir inceleme komisyon kurulması. Gizli programların açığa çıkarılması. Kamu parasının bu alanda nasıl kullanıldığı vs. Bunlar en iyimser ve normal beklentiler. Beklenmedik gelişmeler arasında bu cisimlerin kaynağı ile bizden saklanan diğer şeylerin açığa çıkması olacaktır. Bizden gizlenen teknolojiler, gizli operasyonlar vb.
Mike Colangelo
@MikeColangelo
David Grusch says under oath that there are Non-Human BODIES. 👽😳
UAP Hearing Live: https://youtube.com/live/KQ7Dw-739VY?feature=share
#ufotwitter #ufox #ufo #uap #ufos #uaptwitter
Haber
@Haber
·
6s
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu:
"Milletvekilliğinin emekli maaşı olmaz. Görev yaptığı sürece para almalıdır, tıpkı yönetim kurulu üyelikleri gibi. Milletvekilliği meslek değildir çünkü."
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
Yüksek negatif reel faiz nedeniyle yatırım aracına dönüşen otomobil bu niteliğini yitirmeye başladı.
Serhat BAŞKURT
@SBASKURT_
·
4s
Araba stok sıkıntısı patlamış çoğu kişi siparişlerini iptal ettiği için bayilerde araç var. Az önce Volkswagen'den aradılar model renk ve donanıma göre hemen teslim araba var.
400-600 milyona düşmesi gerekiyor. Müslüman nüfusu ise çok hızlı artıyor.Alıntı:
BÜLENT ESİNOĞLU
@bulentesinoglu1
·
20d
Çin'in nüfusu hızla düşüyor.
Hasan Arslan
@arslanhasantr
·
2s
Ekonomik kriz trollerinde vurdu. Maaşları yatmadı sanırım hepsi isyan videoları çekmeye başlamış.
Hava Forum
@HavaForum
Dikkat: ⚠️⚡️ Yarın (perşembe) sıcaklıklarda bugüne göre 10-12 derece birden ani düşüş bekliyoruz. Perşembe günü Trakya'dan başlayarak Marmara ve Batı-Orta Karadeniz hattında bir yerlere hava patlayacak gibi duruyor. Lokasyon netlik kazanmadı. Zarar verici boyutta dolu yağabilir. Hortum çikabilir, downburst (aşağı yönlü ani fırtına patlaması) yaşanabilir. Riskli bir gün. Sürprize açık, takip ediyoruz. Akşam ve gece gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
Ali Karadayı 🇹🇷
@MENAReport0
·
4s
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:
📌 Cerablus şehrinin nüfusu, burada verdiğimiz hizmetlerden kaynaklanan gönüllü geri dönüş nedeniyle yüz binlere ulaştı.
📌 Kuzey Suriye'de verdiğimiz hizmetler sayesinde 500.000'den fazla Suriyeli gönüllü ve güvenli bir şekilde ülkelerine döndü.
Mimar Şenol Gökner
@senolgokner
Bu nasıl bir ciddiyet. Şu diyaloglar bakın. Ülkem bu insanların eline mi kaldı?
"Kılıçdaroğlu: Ben oturup 600 milletvekili yazabilir miyim? Mülakat yapın dedim, ahbap çavuş siyasi yakınlarını yazmışlar.
Veli Ağbaba: Siz de vardınız. Suçu bize atmayın. Faik Öztrak’ı niye MYK’ya aldınız? En çok listeyi Öztrak yazdı."
Çin, “Türkiye, NATO'nun Asya-Pasifik bölgesindeki faaliyetlerini genişletmesini desteklemiyor.” dedi.
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Daha önce Dolar gülümsemesini anlatmıştım
Piyasalar Fed'in diğer MB'lerden daha erken gevşeyeceğini düşündüğü sürece Dolar gülmeyi bırakır
Diğer bankaların hala faiz artırımına devam edeceği imajı bittiği gün Doların tekrar gülmeye başlayacağı gündür
Bu yüzden artık Fed in şahin görünümü yetmiyor, diğer GÜ lerde enflasyon ABD kadar hızlı yumuşamadığından Dxy hızla aşağı geldi.
Fakat benim beklentim ABD de enflasyonun baz etkisi bitişi, güçlü istihdam ve varlık ve emtia fiyatlarındaki ralli nedeniyle tekrar yükselişe geçeceği yönünde. Bu yüzden Fed daha uzum süre sıkı kalacaktır, 1 artırım daha yapacaktır ve enflasyon beklenenden fazla üzerse devamını dahi getirebilir
Bu da DXY nin tekrar gülmesi anlamına gelir. Çünkü en önemli banka Fed dir ve diğer bankalar gibi ya da daha uzun sürebilecek sıkılaşma Doların gücünü koruması analmı taşır
Ekim-Kasım itibariyle bu söylemlerimin sonuçlarınıgörmeye başlayacağımızı düşünüyorum
Herkese iyi geceler....
https://youtu.be/G4yRUO5IR8o
Vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. 2 sene önce Müslüman olmuştu.
Geçen sene de 17 yaşındaki oğlu intihar etmişti. Tek dostum psikiyatristim demisti. Toparlayamadi.
Abd devleti, çok daha önemsiz bilgiyi açiklamaya kalkani oracikta öldürüverir.Alıntı:
Latest in space
@latestinspace
Former US intelligence official David Grusch says under oath that the US government is in possession of UFOs and non-human bodies.
Yalan dolan. Uzaylilar tabii ki varlar. Biz uzayliyiz işte.
Ama dünyaya geliyorlar, niye gelsinler?
Yapilan aciklamalarda, ustu kapali, uzaylilarin kotu niyetle dunyaya geldigi soyleniyor. Buraya gelebilmeleri icin gelismislik duzeylerinin bizden yuksek olmasi gerekir. Gelismislik duzeylerinin yuksek olabilmesi icin emperyalizmi aşmış olmalari gerekir. Emperyalizmi aşmışlarsa "kotu niyetli" olamazlar.
Peki bu aciklamalarla hedeflenen nedir?
Taa Reagan zamanindan beri söylenir bu, ortak bir düsmana karsi dunya devletleri birlesmeli...
Fakat cikip da "uzaylilar Türkce konusuyorlar" diye haberler cikmaya baslarsa is farkli bir boyuta gitmeye baslar.
Uzaylilar Cince konusuyorlar diyorlarsa yandi gulum keten helva.
Analez tamam.....
https://i.hizliresim.com/iindgxn.jpegAlıntı:
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
1 sa
İntegral türevi erken yaşta çocuklara öğretmeyi hep saçma bulmuştum. Yanılmışım... Denklem basit... integralini al, zamana göre değişimi uygula....
https://i.hizliresim.com/grcf9l5.jpeg
Beylikduzu belediye baskani bile degil, sadece delege. Hersey boş. Yapilacak hicbirsey yok. Teslim oluyorum.Alıntı:
engin balım
@enginbalim
Buraya Kemal Kılıçdaroğlu ‘nun Baykal ‘ın istifası sonrasında 2010’da CHP ‘ye genel başkan olduğu kurultaydan bir kare bırakalım..
Kılıçdaroğlu’nun solunda Önder Sav, sağında Gürsel Tekin, tam arkalarında da Beylikdüzü kurultay delegesi kimsenin tanımadığı Ekrem İmamoğlu…. Bu ülkede her şey tesadüften ibarettir 🤭
https://twitter.com/etkilihaber/stat...92196508241920Alıntı:
Etkili Haber
@etkilihaber
ABD'de sürücüsüz taksiler çalışmaya başladı
İris Cibre
@iriscibre
·
12s
Beklediğim üzere şahin cümle kuruldu
"may be appropriate"
Erdinç
@erdincetkin
·
26 Tem
#KCHOL 11,75 TL den 6,756 milyar TL lik #YKBNK payını sattı.
Yaklaşık 250 milyon $.
#TATGD satışı ile birlikte düşünülürse giren nakitle yeni bir büyük yatırım hamlesi gelebilir.
BATARYA FABRİKASI?
1987: Pres Reagan explains at a United Nations meeting “I occasionally think how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world.” And “Perhaps we need some outside, universal threat to make us recognize this common bond.
BirGün Gazetesi
@BirGun_Gazetesi
Kılıçdaroğlu’ndan gözdağı
İki gün üst üste milletvekilleri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, değişim tartışmalarının kamuoyu önünde sürdürülmesine tepki gösterdi. İçe kapalı tartışma yapmayanlarla yolların ayrılacağını bildirdiği öğrenildi.
Cemaatlerin ilk yaklaşımı; bunlar nasıl ürüyor? 9 yaşında uzaylıyla evlenebilir miyiz? Uzayda gusül abdesti nasıl alınır?
https://twitter.com/azadpenaber/stat...44301897572352Alıntı:
Azad Penaber
@azadpenaber
·
20s
Seni bu hale düşürenler gün yüzü görmesin be güzelim
Videoyu onlarca kez gözlerim dolarak tekrar tekrar izledim... 💔
Vah vah...Ne olmuş bu gıza...
Alıntı:
Godirikli Dombay
@BSahtebilim
52 yıldır Türkiye'deyim, bazı gözlemlerimi paylaşmak istiyorum:
1. İlk sekiz yıl yoksulluk ve terörle geçti, her gün insanların öldürüldüğünü duyuyorduk.
2. 1980'de darbe oldu.
3. Kenan, Turgut ikilisi geldi, çağ atladık, küçük Turgut'u tanıdık, memurumuz işini bildi.
++
...............................Alıntı:
4. Yoksulluk ve terörle uğraştık.
5. 1986'da askeri okula girdim, çocukluğumu ve gençliğimi kısa dönem olarak yaptım.
6. Subay oldum, yoksulluk ve terör vardı.
7. Emekli oldum yoksulluk ve terör vardı.
8. Hayata tutunmaya çalışıyorum, yoksulluk ve terör var.
9. Senaryo saçmaydı, yönetmen kötüydü, ses-ışık-müzik berbattı, kendi hayatımın bile figüranıydım.
10. Ne kadar ömrüm var bilmiyorum, sanırım geri kalanında da yoksulluk ve terör olacak.
11. Yoksulluk ve terör, sıvasız evlerin garip Mehmetlerini alıyor...
Kalın sağlıcakla
Tweetler akar durur, hiç durmazlar...
https://www.klimik.org.tr/2023/07/26...gusu-bildirdi/
Alıntı:
Birleşik Krallık’ta 2023’ün başından bu yana yaklaşık 250 Salmonella infeksiyonu Türkiye seyahatiyle ilişkilendirildi. Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), çoğunluğu Antalya bölgesine seyahet edip dönen kişilerde bir dizi gastrointestinal hastalık kümesi tespit etti. Tüm genom dizileme sonuçları bazı kümelerin ilişkili olduğunu ortaya çıkardı; bu durum ortak bir infeksiyon kaynağına işaret etmektedir.
Tweetin altına yazar dururlar...Alıntı:
ZAM Haber
@ZAMajans
·
10d
Türkiye’de evlenmek için kaç para gerekiyor?
Alaattin Aktaş
@Alaattin_Aktas
·
6d
Motorine bir zam daha...
Motorin fiyatı bu gece yarısından (28 Temmuz'dan) geçerli olmak üzere 1 lira 42 kuruş artacak.
phaedrusshatAlıntı:
Laborans
@LaboransS
·
21s
Dünyanın ilk kadın ölüm orucu şehidi, "halkımızın gelini" Ayçe İdil Erkmen.
26 Temmuz 1996.
Saygıyla...
@phaedrusshat
·
11s
Ailesi eğitimli, orta sınıf insanlar. İdil'i keman-piano kursuna gönderiyorlar. Hafta sonları operaya, tiyatrolara gidiyorlar. Kardeşi anlatıyor, İdil o kadar titizmiş ki eşyalarının bile ellenmesini istemezmiş. Kültür derneği görünümlü bir yere gitmeye başlıyor, sonuç yukarida...
Yahudi terziyi havrada pek üzgün gören haham yanına yaklaşmış, derdini sormuş. "Sorma haham efendi", demiş terzi, "bizim haylaz oğlanı bilirsin; evden kaçtı, duydum ki gitmiş Hristiyan olmuş hayta!" Hahamın gözleri fırlamış yerinden bunu duyunca: "Yahu", demiş, "benim oğlan da evden kaçtı, Hristiyan oldu, bu ne iştir?" Bir dua edip, yüce Tanrı'ya sormaya karar vermişler durumu. "Tanrım", demişler, "bizim oğlanlar evden kaçtı, Hristiyan oldu, bu nasıl bir iştir?" Yukarıdan bir ses gelmiş: "Sormayın! Benim oğlan da yaptı aynısını!"
Ahmet Davutoğlu:
"Kılıçdaroğlu'na protokolü sordum 'yok' dedi. Ben de o akşam ‘Muhatabımız Kılıçdaroğlu'dur. O da 'Yok öyle bir protokol’ dedi’ minvalinde konuştum.
Bunun üzerine aradı, ‘Ku*sura bakmayın. Tekrar baktım, protokol varmış. Bakanlık görüşülmüş’ dedi."
DAYI
@dayiekonomi
·
18s
Ticarette işinize yarayacak tüyolar
1- Paranız yokken değil varken borç alın. Ödeyeceğiniz günü ve saati söyleyin ve tam o saatte ödeyin.
2- Kaliteli kartvizit bastırın ve iyi cep numarası alın.
3- Hediye vermeyi alışkanlık edinin. Tanıştığınız herkese küçük hediyeler verin.
2025'e kim öle kim kala? Neyse yine de güveniyorum Hafize gıza.Alıntı:
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: “2025 yılı sonrasını istikrar döneminin başlangıcı olarak görüyoruz.”
Alıntı:
Enflasyon kısa vadede geçici yükseliş gösterecektir.
https://www.savunmasanayist.com/osma...artik-omursuz/
Alıntı:
Kale Grubu Başkanvekili Osman Okyay, Türk füze motorlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Okyay, füze motorlarının artık ömürsüz olduğuna vurgu yaptı.
Sürekli yazdığım bir mesaj vardı. "Elektrik kesintileri olacak."
Elektrik kesintileri oluyor da ulke genelinde farkedilmiyor. Artik fark fark edilecek. 15 gune varan kesintiler olacak. Kameralar çalismayacak. Bazilari bu durumu servet kacirmak icin kullanacaklar. Asayis olaylari artacak. Apartman otomatikleri, otopark aydinlatmalari, asansorler, sokak aydinlatmalari, kameralar calismayacaklar. Kotu niyetlilerin arayip da bulamayacaklari ortamlar olusacak. Dikkatli olunuz.
Afferin Hafize giz...Nakit parayla alisverise cikan yok.Alıntı:
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
7s
GE: Yeni banknot yok
İris: Yakında bavul parayla alışverişe çıkacağız Sn. Erkan:)
Bavulla servet kacirilir. 200 TL yi bile iptal ediniz, 100 TL yeterli.
Tuketmeyiniz, tasarruf ediniz.
Timothy Ash
@tashecon
Erkan has mentioned the work holistic already five times, so thats clearly the messaging in terms of the approach to fighting inflation for sure - “Holistic Hafize” is the policy approach, an around around approach to fighting inflation.