Aynen katılıyorum size
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Aynen katılıyorum size
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Özet şu: Paramız kıymetsiz hale getirildiği için nasıl kurtarırız çekişmesi... Bu durumdan menfaat elde etmeye çalışanlar bi tarafta... Suçu başka yerde arayanlar bi tarafta, suçu başkasından bilenler öbür tarafta. Anlaşmalar yapıp anlaşmaya uymayanlar mı istersin, kendi menfaati için şirket batsın isteyen mi... Ne ararsan var işte. Entrika bol.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarsav olmaz bilmem ne hukukçular derneği olur. Doğru o gözden kaçtı. Ama enteresan. Dava dilekçesine belgeleri ek-1 ek-2 diye yazamayip, sayfalarca dilekçeyi uzatan, sıradan arzuhalci bile olamayacak birisi imparator ilan etmiş kendini. Komik ötesi. Mku nun senet oranı ona da battı. Halbuki adamın ekmeğini yedi. Yok böyle nankör. :)
%5 in çağrı için azınlık hakkı için yeterli olduğunu Mku ya söylediğim gibi defalarca başka bir forumda yazdım. Nankör, pazarlama insanı. Pazarlama iyi iş. Ama insan pazarlama hiçbir ahlak kuralına uymaz..
Ancak şu an piyasada işlem görmüyor. Müjdat kardeşin azınlık hakkı %10 ile muhkim diye itiraz edebilir kılıf bulabilir idi. İyi ki %10 almış Mku. Taraf seçmek o yüzden zor pazar esnafına. :)
Bu forumda artık paylaşım yorum vs yapmayacağım. Goodbye