Sizin portföy toptan risk zaten.
TPF'de 7-8 Mart 2019 günü olanların olmayacağına inanıyorsanız girilir, öyle bir şey olursa da 2-3 ay aynı seviyeye gelmeyi beklersiniz.
Printable View
O da doğru. Ama risksiz de para kazanılmıyor. Zaten ev alsak deprem olur bizde de öyle şans var :))
aslında ben, bu çalışmayı her pazartesi sabah hazırlayarak haftalık getirilere kadar paylaşacaktım. Bu hafta bist 100 şu kadar artmışken en çok artan fon on listesi yapacaktım. Hatta örnek: geçen haftanın birincisi bu hafta 2 sıra düşerek üçüncü olabildi gibi, tamamen top on listesi hazırlar gibi fon on yapacak, aylık ve yıllığa kadar da gidecektim. Bunun önce bana, sonra da hepimize faydası olacaktı. Ama malum görme engelli olup ekran okuyucuyla da haftalık getirelere tıklayamayınca, yani tıklasam dahi bir uyumsuzluktan dolayı getiriler açılmayınca yapamadım. Her ne kadar pc ve akıllı cihazları kullansak ta okuyucular yetersiz oluyor. Bazan güncelleme geliyor, alacağım fonun dahi adını okumaz oluyor iphone. Sonra bankaa geri bildirimde bulunuyoruz da insaflı olurlarsa on 15 günde, bazan da birkaç ay sonra ancak düzeltiyorlar. Ufak yazılım düzenlemesiyle uygulamanın ekran okuyucusuyla uyumlu olmasu sağlanıyor ama gerçekten derdimizi anlatıncaya kadar zorlanıyoruz
Maydonozcu hocam'ın formatına benzer bir formatta, haftalık ya da aylık periyotta, BIST,ALTIN,DOLAR,MEVDUAT,ENFLASYON getirilerini de içerecek şekilde birşey hazırlamayı düşünüyorum yakında
bu arada önerileriniz/istekleriniz varsa iletebilirsiniz, becerebilirsem yaparım