MURAT
@murat_topcu_tr
6 sa.6 saat önce
Daha fazla
@Baris_DR adlı kullanıcıya yanıt olarak
Sadece Bir Sırp'ın Avusturya Prensini öldürmesini bekliyoruz.
Printable View
MURAT
@murat_topcu_tr
6 sa.6 saat önce
Daha fazla
@Baris_DR adlı kullanıcıya yanıt olarak
Sadece Bir Sırp'ın Avusturya Prensini öldürmesini bekliyoruz.
Devlet Bahçeli
Onaylanmış hesap
@dbdevletbahceli
4 sa.4 saat önce
Daha fazla
Bir gözümüz dövizde, diğeri borsada nereye kadar yaşayacağız?
Meral Abacuuuuk....Hey gidinin heyyyyyyyyyyyy....
Vucut dilinden anladigim, Tayyip agam parayi buldu...
Abd'nin Iran yaptirimlarina Almanya, Fransa ve diger Ab ulkeleri katilmayacak. Turkiye'ye uygulanan kiytirik bir yaptirim, bu yaptirimin sonuclari simdilik soyle: Cin'den 3, 6 milyar dolar kredi aldik. Turkiye'nin Hollanda ile iliskileri duzeldi. Almanya ile de duzelecek, eylul ayinda Tayyip Agamin Almanya'ya ziyareti var. Bugun Putin'in maasini TL'ye cevirip, Ziraat Bankasina yatirdigi haberi vardi. Gecenlerde bir link eklemistim, Cinli biri Turkiya'nin onumuzdeki yil icin 53 milyar dolar bulmasinda bir sorun gormedigini soyluyordu.
Rahibin tutuklanmasi Abd'de Evangelist saflari sikistirdi.
Abd'nin Turkiye'ye uyguladigi kiytirik yaptirim, Tayyip Agama halk destegini arttirdi.
Abd yaptirimlari, Turkiye ve Iran'i yaklastirdi. Ayni zamanda Turkiya'ya, Cin ve Urus destegini de sagladi. Guney Amerika ve Hindistan ve Afrika'dan da destek gelecektir.
Trump'un yaptirim karari ve twetleri, Abd icinde Trump'a destegi arttirip, Evangelist saflari sikistirirken, Turkiya icinde Tayyip Agama destegi arttiriyor.
Turkiye siyasetinde ise, Trump'dan aldigi destekle, Tayyip Agam direk Kilicdaroglu'nu muhatap aliyor, Baskanlik secimlerinin tersine Muarrem'in adini agzina bile almiyor. Bu taktik tabii ki Kilicdaroglu'na kendi tabaninda destek sagliyor. Bu noktada Tayyip Agamin Kilicdaroglu'na destegi, kendi menfaati acisindan hic uygun degil. Demek ki bu noktada kendi menfaatini dusunmuyor.
Cunku Kilicdaroglu, Tayyip Agamdan aldigi destekle, butun gucuyle muhalefeti konsolide etmeye calisiyor. Temel Karaollaoglu ve diger bir Saadet partiliyi, Chp listelerinden milletvekili yapan Kilicdaroglu'dur. Ilhan Kesici, Abdullatif Sener ve Mehmet Bekaroglu'nu milletvekili yapan yine Kilicdaroglu'dur. Yine Ufuk Soylemez, Sadettin Tantan, Yasar Okuyan gibi muhalifleri Halk tvde konusturan, muhalefetin icinde yer almalarini isteyen Kilicdaroglu'dur.
Bugun IYI Parti kurultayini genis sekilde yine Halk tv verdi. Bu noktada ise Kilicdaroglu kendi menfaatini dusunmuyor, hicbir siyasi gelecek beklentisi yok. Siyasi gelecek beklentisi olsa Aksener'e destek vermemesi gerekirdi.
Kilicdaroglu, konsolide olmus bir muhalefetin lideri olamayacagini cok iyi biliyor. Muhalefet liderinin Aksener oldugunu da cok iyi biliyor.
Chp lideri oldugu ilk zamanlar, partiye Alevileri doldurmustu. Gecen donem, 50 kisilik Mkyk'nin 47'si Aleviydi. Iste sadece bu sebeple Tyyip Agama karsi 8 secim kaybetti.
Simdi parti icinde partizanlik yapan Alevileri kovuyor.
Bu devlet muz cumhuriyeti deeldir.
Benim gordugum, devletin bugunden Meral Aksener'i baskanliga hazirladigidir.
Tayyip Agam, Devlet Bahceli, Kilicdaroglu, Meral Abacik herkeşin amaci devlete hizmetse, ne olabilir abi?
Yok ulla faiz artişı, faizi de arttirmayacüük, imf ile de anlaşmayacüük...
Dolar da geri gelecek...Yaliniz verimsiz calisan, kaynak tuketen kuruluslar batar. Zayif halkalar gider. Geri kalanlar buyumeye devam eder.
O kadar...
Analez temam...
aywaaa
longda batmadın mi sen...bea...!
ben -%15 ile alım emirlerimi şimdiden yazdım bea....
dolar,
gerilim biterse geri gelebilir.
4.70 üzeri bence doğru deel. ( ben o ortalama ile vermiştım [emoji24])
Ayva göbek olayı çözmüş. Ancak atladığı bir şey var, süreç abd nin istediği şekilde ilerliyor. Sen papazı tutukla, ben papaz üzerinden sana yürüyeyim, böylelikle siyaset ısınsın, dolar yükselsin başkanlığı halk sindirsin. Bizim yabancı sermayederlerda yüksekten dolarları bozdurup borsanda ağırlığını arttırıp paraya para demesinde. 5 yıldır bir şey kazanamadılar, kazanma vakitleri geldi artık.
Ama sende bu ara Çin ve Rusya ya kayki, eksen kayıyormuş gibi gözüksün.
Ha bu arada arada batan çelimsiz şirketlere de bizim yabancılar ucuzdan ortak çıkıversin.
Üsleri sakın konuşma, onunla ortalığı bulandırma.
Günü geldiğinde bir anda Rusya ve Çin i bertaraf ederiz.
Geçtiğimiz haftaiçi portföyün yüzde 30 unu hisse senetlerine kaydırdım. Viop payı yüzde 20 long. Payı yüzde 90 lara çıkaracağım eylül sonuna kadar. Azıcık da döviz bırakacağım, malum ödemeler döviz üzerinden ihtiyaç halinde çevirebileceğimiz kasamız olsun.