-
vadeli kontratın 1.000 TL falan olması lazım...ben vaktiyle sormuştum bunu bist yönetimine belli bir fiyatta belli bir süre hareket etmesini bekliyorlar...bir nevi ağırlıklı ortalama gibi birşey oluşunca belli bir fiyatta ona göre fiyatı indirip arttırıyorlar...kabaca böyle bir açıklama gelmişti...bir sürü parametre v.s. bahsetmişti açıklamayı gönderen kişi...
-
O yüzde 10 luk 7 lik 5 lik düşüşlerin artcilari da yüzde 2 -3 luk oluyor Dow da
Taşların yerine oturması zaman alabilir
-
-
Dikkatlerden kaçan en ilginç ayrıntı ise virüs havuzunun ortasında çalışmak zorunda olan sağlık personelinin hastalığa yakalanmaması?
Medyatik ve göz önünde olan, ilgiyi fokuslayacak ne kadar insan varsa hep bu insanlarda çıkıyor veya bunlar göze sokuluyor.
Gribin farklı bir türü ile dünyayı bu hale sokabilmek? Bize uyar çünkü biz sadece fiyatla iş yaparız haber akışı bizi ilgilendirmez. Sebebi ise basit dünyayı durdurabilecek gücümüz yok. Haber akışı her an devam edecek, bazen müspet bazen de menfi.
Dünyanın sonunu getirebilecek vehamette bir olay sonucunda zaten değişim araçlarının hiçbiri kullanılamayacak. Dünya nüfusunun
on binde birler nispetindeki bir insan topluluğunun dışındaki herkes zaten çöp. Hal böyle olunca da biz daima oyun devam edecek varsayımı ile ve haber akışından bağımsız iş yapıyoruz. Çok çok çok iyi algılatılan haberlere karşı da, çok çok çok kötü algılatabilinen haberlere karşı da böyle.
Ben dahil hiç kimseden ve onun getirdiği hiçbir haberden kolayca etkilenmemeye çalışın. Bizler sıradan ve sadece sayı olarak dünya nüfusunu oluşturan insanlarız. Herhangi bir haber bize ulaşıyorsa bilin ki o haberin bize kadar varması istenildiğindendir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Unutmayın her koyunu kendi bacağından asarlar.
Esen kalın
-
93 bin altı haftalık kapanış yapacak mı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Elliot diyen var hala kusacam yeminle..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Vadeli de 118000 üzeri saatlik görünüm olumlu yönde değişir ( o da feyk değilse )
Aksi halde tüm göstergeler olumsuz seyretmeye devam ediyor
-
Vadeli şu makası yukarıda da yapsaydı 117900 görmesi gerekirdi
600 puan yan cebine koydu