Bence bu hafta Ukrayna-Rusya savaşında kritik, geri dönülmez noktayı aşabilrler ve çatışmalar şiddetlenebilir. 3 gün dediniz 3 hafta oldu, bu işi bitirin diyebilir Putin.
Paralı askerler devreye alınabilir deniyor.
Printable View
Bence bu hafta Ukrayna-Rusya savaşında kritik, geri dönülmez noktayı aşabilrler ve çatışmalar şiddetlenebilir. 3 gün dediniz 3 hafta oldu, bu işi bitirin diyebilir Putin.
Paralı askerler devreye alınabilir deniyor.
ne oldu yaw altın falan mı bulduk bugün benzine zam gelmemiş ?
millet şokta
:drunk::drunk:
Kimsenin putine 3 gün dediğini zannetmiyorum. En hızlı diyen 3 yıl demiştir.
Salak ingler waterloo olurken borsalarını kapatmadılar. Fake haber ile tüm şirketlerini kaptırdilar hâlâ o günün ekmeğini yiyenler var. Rus borsasının kapatılması çok doğru karar bence.
millet zammı önceden bilse ne olacak abi.
şuan bir memur işe arabasıyla gidip geliyorsa yarım saatlik yola sadece gidiş 45 -55 tl yakar dönüşte öyle maaşıın yarısı gitti. aylık.
bisitletle gidenlerde vardır artık.
araba su yaksa diyelim 15 falan gider onada.
:drunk::drunk:
Bizim mahallenin büfesinden ekmek aldım yine zam gelmiş, kişi başı çeyrek ekmekle idare etmek lazım, durum ve gidişat çok sakat
Bir süre devletler ve halk hammadde, akaryakıt, gıda vs stoklar, stok sahaları dolunca üretim devam ediyor ise fiyatlar düşebilir.
Öte yandna, özellikle Ukrayna'da çiftlikler şirketlerin elindeymiş, organizasyonel yapı bozulur ise ekim yapmayabilirler deniyor.