Razi Canikligil
@canikligil
·
23d
Zarrap serbest değil. Yine teknik bir hata oldu. Avukatı Seyda Yıldırım Bırakılmadı, yine teknik hata oldu diyor
Printable View
Razi Canikligil
@canikligil
·
23d
Zarrap serbest değil. Yine teknik bir hata oldu. Avukatı Seyda Yıldırım Bırakılmadı, yine teknik hata oldu diyor
ABD TR'yi göz ardı edemez. Bize ihtiyacı var. Yoksa Rusya-İran baskısını orta doğuda görür. Görüyor bile şimdi.
:)))))))))))))
https://i.hizliresim.com/POa6Qb.jpg
Alıntı:
İbrahim Haskoloğlu
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
5d
Jandarma, bugün Ağrı/Doğubeyazıt kırsalında icra edilen operasyonda PKK'nın taktik bomba düzenekli Dronesini ele geçirdi. Aynı Mühendislik DEAŞ tarafından kullanılıyor. Ucuna taktıkları o beyaz kısım daha nizami düşmesi için ve bunu ilk DEAŞ tasarladı.
dava görülmeden bırakılması çok saçma olur...gerçi orası amrika her şey olur...
https://i.hizliresim.com/jQNnAW.jpg
http://www.medyatava.com/haber/milli...a-attim_151130
Dişil güç abi...Alıntı:
Nurgül Yeşilçay'dan destek
Adar’ın bu hareketiyle ilgili olarak yapılan haberi gören oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından böyle bir davranışta bulunan hemcinsine destek mesajı verdi. Nurgül Yeşilçay milli güreşçiye ‘Eline sağlık bacım’ sözleriyle destek verdi.
Kadinlar terafindan kac defa tacize ugradim ben ya...Yumruk atan ulmadi emme cinsel taciz uldu abi, iste acikliyorun burdan...
Ciddi tehdit altindayiz abi...Ne poh yiyecez bilmen gari...
Agam altın vuruscular size meydan okuyorlar forumda...gizlice gidip baktım düşüşe düzeltme diyo hepsi 35 avro filan olacak çok para kazan caz diyorlar ...sen bunlara döner alma ayva al ayvayı yesin bunlar belki akillanirlar. ..
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yaptılar agam...saçını felan çektiler mi mesala....sende var ya...tilkiye sormuşlar tavuk sever misin gülmekten cevap verememiş...
Emman abi, bunnar taşralarda oturan adamlar abi...Bunnar ormanlarda cakal erik suyu imbikliyorlar zannimca. Biz bunlara hec bulasmayalim.
Kuzu Hocam bunlarin hakkindan gelebilir zannimca...
Kuzu hocam da bizi satti goruyon nu? Tuluk cikarip, tuluk geydirirken pozisyonunu kaybetti. Sincik 117.000 diyor.
Bu alemde tek basimiza kaldik Narin'im...
Mevlam yardim etcek işşallah...
Abi reza çıkarsa bunların dediği olur...ben temel hukuk kitabını yaladim yani avukat sayılırım gerçi bekçilik yapıyorum ama olsun...savcı 75 YIL istiyor yani itiraf bile etse ole adamı alamazlar...düşmeyen borsaya herkes alıştı nasıl olsa ucuz dolar bazlı diyorlar bunlar kriz görmedi...şimşek in yüzü gülmüyor bize dolar lazım oluk oluk...takaslarda satışlar bariz belli yılbaşından önce beklemiyorum yükseliş filan...Abi pala bunları ipnotize etmiş kuzu bile kurt un peşinden gidiyo...kurt bunları yerse iyi de baska birşey yapmasın ondan korkuyom....son kadehi benim için iç borsanın efendisi...
Abd hukuk sistemini ancak dizilerden izledigim kadar biliyorum. Yanlissa duzeltirsin, Abd sisteminde; mahkeme oncesi, savunma avukatlariyla savci arasinda uzlasmaya varmak amaciyla "plea bargaining" denilen bir pazarlik yapiliyor. Yargic, savunma avukatlariyla savci arasinda yapilan anlasmalari onaylama yetkisine sahip degildir.Alıntı:
Abi reza çıkarsa bunların dediği olur...ben temel hukuk kitabını yaladim yani avukat sayılırım gerçi bekçilik yapıyorum ama olsun...savcı 75 YIL istiyor yani itiraf bile etse ole adamı alamazlar...
Kuzumuz olsaydı da çevirme yapar yerdik küfürbazı.:one:
Artik Ayvagobek temel zitratejisi 15 temmuzda erken secimdir. Mevcut pozisyonlar enaz 30.000 puvan karla kapanacak. Simdiden long yereleri belirlenecek.Alıntı:
Seçim rüşvetleri başladı "SGK prim borçları siliniyor!"
1 Nisan 2017'den önce SGK prim borcu bulunanların tüm borçları, faizleri ve cezaları silinecek. Evde kişi başına gelir 592 liranın altında olanlar, sağlık için prim ödemeyecek.
Ayvagubek calisir durur be ya...
Ne yapem abi ben, agzimla guş mu tutem?
kuzu doldurmuştur kamyonu.
He he...Bakalim kim yargilancek, Samilim Dayyarim...Huluti Agam oymasin...Alıntı:
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
1.Ordu Komutanı Ümit Dündar, Genelkurmay Başkanlığına atandı. Çok yerinde ve tarihi karar. Hulusi Akar ayrıca yargılanmalı.
ÖÖ 6:56 · 16 Tem 2016
http://halktv.com.tr/vize-krizi-bitt...yor-247237/amp
Sinci zictik iste...Alıntı:
6 Kasım’da sınırlı ölçüde başlayan Amerika Birleşik Devletleri’ne vize başvurularında yeni bir gelişme daha yaşandı. ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun Pazartesi’den itibaren vize işlemlerindeki ‘sınırlı’ uygulamayı kaldırarak normale döneceği öğrenildi.
Senden korkulur abi...sen onu da yaparsın...metal yorgunluğundan hurdaya çıkan belediye başkanları var bunları da unutmamak lazımdır...reza davası tarihi belirler... ben sonuca göre ekonominin gidişatın tarihi belirleyeceğini dusunuyorum ...abd ilişkileri hiç bu kadar kötü olmamıştı ben sonucun hiç olumlu olacağını düşünmüyorum. ..tek üzüldüğüm halkbank müdürü...adam görevini yapmış hapis yatıyor hayat bazen çok acımasız oluyor...
Yaziyle ulmuyor be ya...Biyir bak hepicigi haritanin ustunde...
https://i.hizliresim.com/9DrzLQ.jpg
Oray Egin
@orayegin
·
17d
İstanbul'da bir Halep sandviçi yapan yer varmış, Suriyeli mültecilerin açtığı. Bilen var mı? Nerede? ABD'de radyoda duydum.
Oray Egin
@orayegin
·
13d
Halep sandviçinin içinde haşlanmış kuzu beyni varmış. Epey merak ettim.
http://aktifhaber.com/m/gundem/alman...i-h107318.html
Dogru olmayabilir...Teyit sart...Alıntı:
Banka, Türkiye’deki bazı firmalara Almanya üzerinden verilen düşük faizli kredilerde usulsüzlük yapmış...
Abiler, şinci genc, parlak ve akilli birisiniz, yeni meazunsunuz ama yurtici ve disindan firmalar sizi istiyorlar.
Onunuzde 3 secenek var: Bilgi, para ve kariyer...
Hangisini hedeflersiniz?
Abi para oldu mu herşey oluyo....siyah güzel bir alman arabası alıyorsun karizman oluyor...kızlar yolda arabanın üstüne atlıyor...bankaya git müdür kapıda karşılıyor...ölünce bile mercedes le taşıyorlar...parayla saadet olmaz dünyanın en büyük yalanı ...kat görevlilerinin anahtarı vardır bütün kapıları acar ışte para bu anahtar gibidir ...para varsa kariyerin de vardır bilgin de çünkü türkiyede işleme bakılmaz sonuca bakılır...ar ge nin şefi vardı yüksek elektrik mühendisi kayserili...adam benim gözümde bilim adamı....adama kayserili akrabaları bu yasa geldin hala başkasının yanında çalışıyorsun bir baltaya sap olamadin demişler...para şart aga...
Izmir e gel kemeralti hisar önünde sogus un kralı var ...sonra kordon da rakı...mert i unutma onsuz geçmez bogazimdan. ..
günaydınlarrr mekan,butun dileklerinizi gerçekleştirecek alaaddinle karşılamanız dileklerimle...mert dayı su çok güzel sende gel çok dışarda kaldın bekliyon...9000 yeni keriz girmiş bistte çıtır çıtır tazecik pala bunlara ne yapmaz ki halbuki hepsi zengin olcaktı yazıııkkk... aga senin kuzu hakkatten çok uğursuzmuş yaktı bütün boğaları kurban bayramı 3 hafta sürer zanlımca sona noel hindi bayramı...çok et yiyecez aga
İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr mekan :)
13.11.17 Pazartesi
Vob 135775 (uzlaşma 135575) kapattı.
Sayın prototip'den üstteki iki yazıdan dolayı şahsım ve mekan'ın gerçek müdavimleri adına özür diliyorum ,
Bir daha böyle bir talihsizliğin olmamasını diliyorum.:)
Degerli hocam kusura bakmayiniz...Sayin prototipden ben de ozur diliyorum.
Sayin yonetimden ilgili mesajin silinmesini talep ediyon.
Hocam senin ve diger arkadaslarin canini sıktık. Hocam ben kalici degilim, en gec obur haftaya 36.000 puvan7mi alip gidecen.
Hatta sadece 1 mesaj hakkim ossun, pozisyonu kapattigimi yaziveren.
Baslikta yazan degerli arkideslerden de ozur diliyorum.
Bu arada, degerli hocam, ben prototip'e yazdigim mesaji şaka yazdim. Enteresan bir kisilik, dikkatimi cekti, zati yazilan mesajlara cevap verm7yor. Bugun nasil olduysa cevap vermis.
Seni severim bilirsin :) ve fakat ben dedikodu'yu sevmem
Daha geçen gece bu aleme zerre kadar katkısı olmayan pislik ötesi dedikoducu spek uşağının bir tanesini herkesin gözü önünde çıktığı inine soktum....Bu alem daha güzel olacak ..çok güzel olacak ...inan bana...anlayışın için teşekkürler ..Tolstoy oku ..Simon'u oku ..Mikail'i oku ..Kral ve Keşiş'i oku ..sana hep dediğim gibi ..hep oku yani...çünkü ilk emir oku idi ...gözlerinden öperim.:)
puhahahahahahaaha :kahkah:
oolum ,bi hacker arkadaşım var makineyi hızlandır dedim "advanced system care" yükle dedi ...39500 problem çıktı :rules::he::kahkah: demek ki herkeşler benim ne yaptığmı görüyor yahu :oleyo: oolum jill kelly falan filan bakıyoruz bazen girmeyin haa oralara :yahoo: makine hızlanacağına yavaşladı yahu :dvr::dvr::dvr: program girerkene 50 soru soruyor ..zuhhahahaaa :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=96ESMz7egTk
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum.:)
https://www.youtube.com/watch?v=hi-3KodUcyE
Müptelası yim anason kokan yazılarının....mevlam sana müthiş bir zeka ve yazabilme yeteneği vermiş...hastasiyiz gitme...