12.10 danda trade edebilecekmisim :)
Printable View
12.10 danda trade edebilecekmisim :)
ben bugün 2-3 kez yapmıştım ama şu sonunu kaçırdık açıkçası oraya kadar çıkmışken tavan olur diye bekliyordum sağlık olsun :)
Al satçı çok uzman değilse ralli yapan hisselerde her zaman bekleyen kazanır. 27 yıllık borsacıyım, inandığım kağıtlarda al sat yerine bekleseydim, orta halli bir spek olurdum . Üç kazanırsın, kazandığını zannederken bir kayıpla hepsini geri verirsin. Acemşah gibi üstadların kazandığı nokta bu. İnanmak, almak, oturup hedefi beklemek. Elbette hisseleri kendisi taşıyor ama , durum doğru hissede bekleyenin daha çok kazandığını gösteriyor.
Aynen katılıyorum. Bende 23 yılımı verdim fakat çok da bir kazanç elde edemedim. Acemşahı da yıllardır tanırım carrefour, yataştan, onu dinlemediğim için üzgünüm. Ama acemşahı sabırla takip ederseniz kendi kararlarınızı ve yorumlarınızı da ortaya koyarak, karlı çıkma olasılığınız çok yüksek. Dikkat ederseniz kesinlik ifadeleri kullanmamaya dikkat ediyorum. Borsada bu dil kullanılmaz. Ancak, herşeyi de acemşaha bağlamamak gerekir. Her insan yanılabilir. Hepinize bol kazançlar.
sabahki 11.40 lardaki direnci şuan destek çalıştırdı.. fibo çalışıyor.. 12.10 larda biraz durmuş lakin sn acemşah ın dirençi çok isabetli.. :bravo:
Desa güzel hacim yaptı ama kopamadı. Bizi taklit ediyor gibi.
Bu başlığı şu anda 90 kişi okumaktadır. (25 üye ve 65 ziyaretçi)
11.60 11.70 ÜZERİ KAPANIŞLAR ???!!!!