aslında yukardaki vidyo hiç muhim değil
uzun yıllardır dunya halkları besin değeri azaltılmış saman tarzı gıdalarla beslenme değilde sadecene karın doyurduklarından, boynunun üstündeki saksı fazla iyi bi mikroprosesör görevini malesef yürütemiyo. adamda tabi dümenini yürütüyo yani işin özünde herşeyi insanlar yaptığından, saksı doğru karar alma ve karara doğru yürüme azmini gerçekleştirmede teklediğinden zate, avcı-yem vahşi doğa düzeni rol modellemesinde otomatikman doğallıkla YEM konumuna düşüyon (avcı konumuna gelmeyi ömrü hayatında hayal dahi edemeden) yani açıkçası koyuyon arada koray dost bunnarı, belki fikrimi merak ediyonda, böyle ezoterik şeyler bana hiç heyecan vermiyo abi ya, bana ne, bi gün medrano sirk i felan gelirse gidersek beraber daha heyecan verici olur
ayrıca tam ve gerçek fikrimi de yazmadım vidyo hakkında
sonra millet dehşete düşer korkar diye
korku insanın en başa bela hissiyatıdır, hatta evrende herşey için bu böyledir salt insan için değil, Taşı taşın üstüne fırlatırken dahi korkutmuycan.
çok uzun süreli tehlikeli durumlar yaşıyan (deneyimlemiş) bireyler hariç, tabi cevherde olucak karekterde.
tehlikeyi görmeyen korkuyuda cesaretide bilemez..
kimse korkuyla uzun mühlet başa çıkamaz.
o yüzden anla ki, forumun topiklerinin pek çok sahifesine yazarkene
bi kaç kat filtreliyom :-) belkide
yani rica edeyimde bu sayfalara bu tarz ürkütücü garip şeyler kimse tarafından konulmasın be hocam. yoksa bu şifrelemelerle biz gibi basit tiplemeler bi çıkarıma zaten varamazda .
her neyse . herkeze mücadelesinde başarılar