Metro bugün ortalama 4,60 maliyetli 1.500.000 lot alım yapmış yarın ne olur sizce arkadaşlar ?
Printable View
Metro bugün ortalama 4,60 maliyetli 1.500.000 lot alım yapmış yarın ne olur sizce arkadaşlar ?
Öyle bir maliyet yok....kaldıki ortalaması 3.84 ...Maliyetini hesaplamaniz mümkün değil...yarına gelince metro bazindayine alacak 1.5 -2 milyon lot .onun alımlarını takip Edip pozisyonu ona göre ayarliycam...yukarı taşıması gerekiyor.....korkmadan iyi takiple para kazanılır...
Evet fakat bu iş böyle olmaz.gunlukcu nasıl olunur bilmiyor ben o farklı bir konu uzmanlık başaran da yok zaten de..benim takip ettim en fazla 8 hisse var.ogrendim davranışları alan satan grupları.kimde ne var ne yok onlardan alım satım yapıyorum.....alistigin esnaftan alış veriş yapıyormuş gibi düşün....dönem dönemde bu 8 kagidiin arasından değişiklik yapiyorum
Anladığım kadarıyla kesinlikle günlük kazanç peşinde koşma çok yorulursun buna karşılık ya grtirisi olmaz.....
Bak muhendis34 e sorun bilgi destek olarak o anlık olarak bilir düştüğü zaman toparlarmi dusermi yükselir mi...anlık olarak mantığı iyidir.....gördüğüm bu