bu fon haberinden sonra ben sermaye artışı haberi bekliyorum.o haberde gelirse oda hızlı bir biçimde onaylanır.çünkü herkes bu konuda hızlı çalışıyor.ytd
Printable View
bu fon haberinden sonra ben sermaye artışı haberi bekliyorum.o haberde gelirse oda hızlı bir biçimde onaylanır.çünkü herkes bu konuda hızlı çalışıyor.ytd
sermaye artışı nasıl yapılır nasıl onaylanır dünki gap haberini oku devletdeki hisselerin sermaye artışını bu ekonomide sen mi karşılıyaçaksın
devlet bankalarında çalışan tanıdıgın varsa sor bankalar bu yıl karından çalışanlara Temerrüt ödemesi ödemiyeçekmiş öyle bir söylenti var de aynen katılır haber kayna gıda zaten onlar
ya el konuşur ya dil.yapan söylemez söyleyen yapmaz...bilenler konuşmaz bilmeyenler atıp tutar....
sabır acıdır meyvesi tatlıdır...HZ.ALİ
2 aylık takip ...göre işlem hacmi 15.*** üstü olunca genelde artı kapatıyor 10.** cıvarı olunca eksi kapıyor. bu gün iyiye işarete benziyor tabi bir de unutmadan yazım hisse başı (1 lot) 1.krş Temerrüt vermiş hisseden bahsediyoruz.
koreli
bankanın şimdiki sermayesi 500.000.000.-tl kayıtlı sermayesi 2.500.000.000.tl fark:2.000.000.000.tl.zaten o kadar para yoksa türkiye cumhuriyetinde bankayı kapat git.TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş bankasının bile sermayesi 2.800.000.000.-tl bu özel banka.konuştuğumuz devlet bankası.ytd
34.00 direnç 4300 lot