Peki Japon ev hanımları ne yapıyor. Bu hareketi onlar yapmış olabilir mi?
Printable View
Burada belirtildimi bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama,
Abd patriot ve s400 ile ilgili haziranın ilk haftasına “düşünün karar verin” demiş ve denk mi geldi acaba, hükümet erkenden bayramı kesinleştirdi (haziranın ilk haftası)
ve bir rivayete göre (ne kadar doğru bilinmez) seçimin iptal edilip haziranın ilk haftası düşünülüyor söylentilerinin dolaşması..
Hepsi denk geldi sanırım. :)
yarın belli olmaz erdoğan yada siyasi liderler kılıçdaroğlunu ziyerette edebilir tansiyon düşürmek için ülkeyi yönetenlerde bunların farkında dolar yükselirse ekonomi gümleyecek bu kesin bişe yarın u dönüşleri geliceği için terse kalma durumundan korkup dolar alıcağını düşünmüyorum milletin seçim iptali 85 direncini kırar s400 göğe çıkarır tahminim bu yönde başka düşüncesi olan söylesin :)
kimsenin hareket yaptığı yok arkadaşım.
gaplı açıyor çünkü zaten ülkenin ekonomik durumu kötüyken ve seçim belirsizliği(iptal olucak mı olmayacak mı) devam ederken, 1 gün içinde olan olaylar ve siyasilerin seçimle ilgili sözleri, gergin olan ortamı daha da geriyor.
çok normal. japon ev kadınlarına gerek yok.
ülkemizde ev kadını çok.
Su zamana kadar aciklama yapmamasi dogru degil.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan düşüş yapıyor ufak ufak zaten dediğimi destekler nitelikte düşünüyor sanırım piyasa yapıcılar yarın haberleri izlemek gerek dikkatlice tansiyon artıyor mu artmıyor mu bakmak gerek gerçekten çok gerildi ülke dolar molar hikaye gerçekten izlerken zor tutuyorum kendimi siyasilerin tümünün kahveden çıkıp ülkeyi yönetecek insanlar kadar bile yeteneği yok dolardan kazanç diye bişey yok zaten alım gücünü az buz korursun ama ülke giderse herşey biter şu ülkenin cahil kesiminin bitip nitelikli genç neslin yerini alması lazım başka şekildede düzelmez bu ülke...