Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Siz açmayın o zaman, cenabetmi oldu benim buraya yazdigim, o kadar yazı?:vk: Benim telefon için su geçirmez deyorlardi, guslettirirkene simdi belli olacak.:kahkah: Bende en son telefonumu su geçirmiyor havuzda fotoğraf çekeyim dedim :) Bir daha çalıştıramadım :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Benim soru arada kaynadı. Nasıl oluyor da oluyor bu:kahkah: Forumdaki bütün cinsleri bilirim, nereye cinsin birisi yazi yazsa, demek ki saçmalamış der dalarım.:he:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Afiyet olsun üstadım bende Jack içiyorum bugün limited bottling diyor 445.952 nolu şişe bana gelmiş :) Gerçi sen Chivas seversin :) Fondan gelen viskiyemi gidiyor. Tasarruf edelim.Yokmu şöyle 10-15 TL'ye litrelik viski.:)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Forumdaki bütün cinsleri bilirim, nereye cinsin birisi yazi yazsa, demek ki saçmalamış der dalarım.:he: Fonların cinsleri de belli demekki.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende en son telefonumu su geçirmiyor havuzda fotoğraf çekeyim dedim :) Bir daha çalıştıramadım :) Yapış yapış töbe töbe, ıslak mendillen teyemmüm abdesti aldırayım bari, şartlar onu gerektiriyor.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Fondan gelen viskiyemi gidiyor. Tasarruf edelim.Yokmu şöyle 10-15 TL'ye litrelik viski.:) Kardeş sana kalsa su da yeterli...
Bu kadar dinsel ve cinsel bilgi bugününük yeter herhalde arkadaşlar, cigara saatim geldi çünkü.:yes:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Fondan gelen viskiyemi gidiyor. Tasarruf edelim.Yokmu şöyle 10-15 TL'ye litrelik viski.:) Bana hediye geldi :) Bedava yani tasarruf etmiş sayılırım ben :) Zaten pek viski sever değilim :)