Bu hisseler şu anda en yüksek değerden fiyatlanmıyor mu ? Pahalı olduğunu düşünmüyor musunuz ?
Printable View
ıpv +0,54
tdg +0,26
tta -0,27
tte -0,77
Bence pahalı. Bununla birlikte halen talep var. Bir de fed başta olmak üzere mblarının bastığı para emtialar,borsalar,bitcoinler vb arasında paylaşılıyor ve paylaşılacak yavaş yavaş diye düşünüyorum. Bazı marketler fazla, bist gibi bazıları da daha az nasiplenecek gibi. Pandemiden önce piyasada olan paranın iki katından fazla para var artık piyasada herhalde, bu durumda da altının, hisselerin vb fiyatları da ona göre artacaktır mantıken. Belki de yeni normal budur.
ben hala bu kadar olumsuzluklara ragmen endeksin kısa vadede ( 1 ay ) güzel kazanclar elde edecegini düsünüyorum
dolar bazında zaten yerlerde de o konuya girmiyorum ama alıcıların daha iştahli oldugunu görüyorum
ben bu 3 ay kadar zor bi donem gormedim borsada ama sabreden kazanacaktir
bugün kapanistaki alımlar hosuma gitti
112bin üstüne bi atsak ve kapatsak rahatlicazda nazlaniyor biraz 😀
tabi bunlar kendi gorusumdur isteyen istedigi gibi davranabilir
örnek olarak
https://hizliresim.com/FyIokf
yukardaki link THY tahtasi
ilk 4 alici tamamen yabanci
Ben de nnf fon aldım yaklasik kırk bin civarı gerekirse her ay artırıp bir yıl kadar tutatabilirim ,yaşar yıldırım ismine guveniyorum , henüz işaret ettiği bir senedin yamuk yaptigini görmedim ,turevleri de iyi kullanıyor, bu fondaki hayalim bir yıl sonunda X2 ,gerisini piyasa bilir. (Ytd sadece beni bağlar hayal ürünüdür )