sabahleyin mac'dan komple çıkıyorum ne zaman ki ditaş ve celha sevdasından vazgeçerler o zaman dönerim.
Printable View
sabahleyin mac'dan komple çıkıyorum ne zaman ki ditaş ve celha sevdasından vazgeçerler o zaman dönerim.
https://twitter.com/ragipsoylu/statu...618343942?s=19
Beklenen yaptırım kalemleri seçilmiş ve onaylanmış.
Çok teşekkür ederim Sn tradestop...Selamlar..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tkf günlük paylaşım yapmamakla en iyisini yapıyor bugün baktımda mac fon 1 gün düştü nasıl saldırmışlar yorumlarda halbuki kasım ayında çok iyiydi mac fon haydar bey günlük paylaşımı kapatarak en doğrusunu yapar insanlar hergün kazanıyım istiyor yazık oluyor fon yöneticilerine zaten 3-4 tane güzel fon var onlarda çıldırıp kaçacaklar memleketten ülke olarak hakettiğimiz yerlere gekemiyoruz maalesef.
günlük paylaşımı kapatsa ne olacak ki sabah belli olmuyor mu sanki? tweeti yorumlara kapatsın yeter varsa öyle bir seçenek.
bedelli kararı alan hisselerin sonu belli dipsiz kuyu. nereye kadar sürecek bu inat? ocak ayındaki portföy raporuna göre bakarız artık.
banka ağırlıklı başka fon var mı arkadaşlar? endeks fonu almam mac'ı bankalar için tutuyordum ama ditaşmış celhaymış canımı sıkıyor artık.