üstadım kolonyada erken paçal yapmışım
üstadlarım umarım iyisinizdir işlerim nedeniyle çok vakit ayıramıyorum maalesef bir de şemsiye yanımda surekli :vk:
roborock ımı da aldım artık çamaşıra bulaşığa daha çok yardım edebileceğim sanırım :kahkah:
sonradan gordum meğer yiğido terbiye edin piyasayı diyormuş tüketmeyerek
CNN Türk'te katıldığı programda dolardaki düşüşe rağmen gıda fiyatlarının yüksek olmasına değinen Yiğit Bulut vatandaşa çağrıda bulundu ve "Ciddi anlamda bir fırsatçılık var müdahale ettiğiniz zaman da şunu söylüyorlar e diyorlar ki hani serbest piyasa ekonomisi idi siz niye müdahale ediyorsunuz ben şunu söylemek istiyorum bakın her şeyi devlet yapamaz vatandaş tüketim gücünü kullanması gerekiyor. Tüketimi kestiğiniz anda sizin gücünüz karşınızdakini eğitmeye yeter†dedi.
DÖVİZ REZERVİ AÇIKLAMASI
* Şu anda Merkez Bankası’nın döviz rezervi sıfırlandı diyorlar. Sıfırın altına düştü dediler. 27.5 milyar dolar döviz rezervir vardı göreve geldiğimizde.
* Şimdi 95 milyar dolar var. Başbakanlık döneminde bu döviz rezervi 2013, 132 milyar dolara kadar çıktı.Ondan sonra bir düşüşle 95’e indik. Biz yeniden 132’ye de çıkarız, 200’e de çıkarız.
* Çünkü biz bu işi biliyoruz. Bizim akıl hocalarımız Batı değil, CHP’nin akıl hocaları orada.Bizim akıl hocalarımız kendi içimizde. Birbirimizle dayanışma halindeyiz. Bu adımları da böyle attık. Şu anda 95 milyar dolar döviz rezervimiz var.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...uyorlar/247101
Fiyat düşünce ekleme yapmak üstadım
Kamucu ozletme kendini