Benim degil hazine maliye bakaninin feto ile fotolari var , alay mi ediyorsun milletle . Bu milletin vebalin altinda kalirsin dikkat et kardesim bak eriyoruz ulke olarak her gun
Printable View
Sunu da unutma malim mulkum var diye guvenmesin kimse bana bi sey olmaz demesin ac olan gecinemeyen kaybedecek Hicbir seyi olmayan insanlarla dolu olursa ulke bi bakmissin her seyin talan olmus . Tunus da arap baharini, afganistanda savasi yasamis biri olarak soyluyorum sana
Evde rahmetli dedemin 15 sene savaştıktan sonra aldığı istiklal madalyası duruyor. Bu ülkeden bizi postalayacaklar daha anasının karnından doğmadı. Yapılan yanlışları dürüst bir şekilde kabul etmek ve ne yapabiliriz peki demek yerine hala bir şekilde savunmaya çalışmak yapılan hukuksuzluklara, kayırmacılıklara, alınan bilinçli yanlış kararlara tamamı ile ortak olmaktır. Sonuçta bu ülkenin insanlarıyız , çocuklarımız, torunlarımız bu ülkede bizden sonrada yaşamaya devam edecekler. Benden sonra tufan demeyelim artık, el altından beslenmeyenlerin en azından bu dürüstlüğü göstermeleri lazım.
Tavan olmadı diye üzülmeyin Tekfenciler, Allah sizi yoklukla sınıyordur.....BAKARA süresi.
Eyyy iman eden müslüman borsacı kardeşlerim yahudiler filistinli kardeşlerimize zulüm eder, o yüzden siz siz olun yahudi hissesi almayın. Yoksam cehennem ateşine hazır olun.....
Cemal Aga tavana yapistir Sunu artik 27.80 lerden iki seferdir donuyoruz artik 28 sonra da 30 lu rakamlara gelelim artik . Hala 650 Milyon dolariz , sallasak 1.5 milyar etmemiz lazim su piyasada hala komik rakamlardayiz. Erken secim haberi gelir Dolar duserse borsa duzeltme yaparken bu sefer yapmaz 1.5 milyarari goruruz gibi bi his var icimde . Once su Dolar bi 10 tl civarina dussun bi Erken secim haberi ile .