Şu an Migros'dan kıyma alıp köftelik bulgur ile karışıtırıp ekmeksiz yemek daha hesaplı gibi. Kıyma ucuz kaldı, belki soğuk hava depolarını boşaltıyorlar.
Printable View
Gördüğüm kadar sürüm yok et ve tavuk ürünlerinde
Genelde son kullanım süresine kadar ürün dolapta kalıyor..
Geçen yıl iki güne bir yeni tarihli ürün gelirdi.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devir hesap kitap devri, değişik buluşlar çıkartılabilir
Kıtlık zamanlarında eskiden ne yabmışlar diye bir araştırma yapayım diye biraz İnternette dolaştım.
Ekmek için çözüm olarak, mahalleliyi toplayıp imece usulu yufka ekmeği yapımı cazip geldi, saklaması kolay ve kullanım için uygun, yemekten yarım saat önce biraz ıslatılıp üzeri sarılarak yumuşak bir hale geliyor, bayatlama derdi yok
birde çorba için yazın tarhana döktürmeyi düşünüyorum ve makarna yerine erişte kestirecem.
bu sayede gıda masrafının bi kısmı cebte kalır
Et olayında, kasaptan almak yerine mahalleden 7 kişi ayarlayıp bi danaya girip kesmek maliyet olarak daha hesaplı ama saklama sorunu olduğu için buzdolabından hariç birde evde derin dondurucu lazım, her evde yer olmuyabiliyor
Ben 2 aydır ekmek almıyorum.
Bulgur zaten pişirilmiş bir ürün.
Tariflere bakıyorum. Genelde salçalı bulgur yapıyordum, ekşi bir şeyler canım çekmeye başladı. Migros'da salatalık turşusu da hesaplı. Salataları rondodan geçirip suyunu da yanında içecek olarak içtim güzel oldu. Bezelye konservesi hesaplı idi ona zam gelmiş. Herkes fiyatlara iki kere bakıyor, markaları gramajları karşılaştırıyor.
Patates püresi, soğan közleme en hesaplı yiyecekler arasında.
Ekmekde aşırı bir fiyat atışı oldu, fırınların kirası, elektirği, doğalgazı, asgari ücret artışı ekmek fiyatlarına soktular.
Yerli muz da hesaplı, milk shake yapıyorum.
Sırbistan Devlet Başkanı Vucic: Rusya'ya hava sahamızı kapatmayı tercih etmediğimiz için baskı altındayız https://t.co/VlRQm0tb5n https://t.co/rCe0sXB8z3
Bizden de bunu istediler mi ki?
Sayın forum ahalisi
dünyanın en derin en likit piyasası EURO/DOLAR paritesi için
teknik analiz severlerden
teknik analez söverlerden,
işkembe-i kübradan atanlardan
teknik neymiş ben temele bakarım diyenlerden,
ve dahi diğerlerinden
3 ay - 6 aylık perspektifte açık fikri net yorumu uzak görüşü olan.
var mı
İki hafta önce gelen tek yoruma tekrar teşekkür ederim.
Niye eur/usd derseniz paladan poz gizlememiz gerekmez,
Palası varsa da bizim kontratları kontrattan saymaz.
günlük işlem bir trilyon dolardan fazla,
Sanki güzel yerlerde ve 3-6 ay vadede para kazandırır gibi duruyor.