Ayrıca ben birçok şeye gülüyorum artık.. Bu dalga gecme gülmesi degil.. Olaylar komik geliyor.. Kötü birsey oldugunu da düşünmüyorum:)
Reel hayatta da öyle.. Ciddi bir durum oluyor önce bir kahkaha patlatıyorum.. Bakış açısı ile ilgili..
Printable View
Ayrıca ben birçok şeye gülüyorum artık.. Bu dalga gecme gülmesi degil.. Olaylar komik geliyor.. Kötü birsey oldugunu da düşünmüyorum:)
Reel hayatta da öyle.. Ciddi bir durum oluyor önce bir kahkaha patlatıyorum.. Bakış açısı ile ilgili..
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..
Bu terkeden kisideki kalp kırıklığının nedenini?
Şimdi mesela birini terkettin.. Sana çok kötü şeyler yaşattı, (seni kullandi, siddet uyguladi, kandirdi vs.) Ve mecbur kaldın.. Ayrılık kararı verdin.. Karsi tarafta kabul etti.. Yanlış bir seçim yapmışsın ama olur böyle şeyler şimdi özgürsün.. Burda kalp kırıklığından söz edilemez.. Sevinmen lazım..
Ya da yine terkettin.. Sana uymadığını farkettin.. Ayrıldin.. Suçlamadan.. Birbirimize göre değiliz dedin. Karsi tarafta kabul etti.. Burda da kalp kırıklığından söz edilemez..
Fakat..
Terkettin.. Karşıdaki kabul etti.. Vayy ne çabuk kabul ettin demek ki beni sevmiyormuşsun.. Kalbim cok kirildi..
Oyun mu oynuyoruz?
Genelleme yapmayin tamam da.
Cidden terkedenin kalp kırıklığını mazur gösterecek ne olabilir? Istisnasi bir durum var mıdır? Merak ediyorum..
Bunlar o videoya istinaden yazılmış düşünceler.. Birde terkedip arkasına dahi bakmayanlar ve sonra geri dönüp ahkam kesenler var.. Buna hiç girmeyeyim.. Çok vahim..
Bir tek şu olabilir.. Karşılıklı hatalar yapılmıştır.. Yipranilmistir.. Her iki tarafta suçludur.. Her iki tarafında kalbi kırıktır..
Burda da susar sessizce gidersin.. Karsi tarafa yüklemezsin vebali..
Varsa yazın öğreneyim.. Yanlışımı düzelteyim..
Bahse konud video..
https://www.instagram.com/reel/Cv1w_...U2YjMzNjRlOQ==
Hemcinsiniz diye takılmayın.. Roller farkli da olabilirdi..
Evet henuz uyuyamadim.. Fx açıldı..
Normalde beklemem piyasayı.. Ama denk geldi..
Öncelikle herkese iyi haftalar, bol ve bereketli kazançlar.. :yes:
Dow 33600 lerde bir açılış yapmış.. Short agirlikliyim. Fakat fiyat orta seviyeye geldiği için eldeki eser miktardaki longlar kapandıktan sonra yuklenicem.. :)
Ben hala düşüş bekliyorum.. Sadece dalgalanıyor..
Altın 1846.. Maliyetim 1855 lerde..
1914 e kadar çıkış sonrasında 2000 üzeri trend bekliyorum..
Ben 1914 den longlari kapatacağım insallah:yes:
Çok bekleyemem..