İçki öldürür, viop süründürür... :(
Dürüst patronlu hisse güldürür, :yahoo:
Kötü patronlusu kızdırır ya da batırır. :oleyo:
:kahkah:
Printable View
Hayırlı Haftalar... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
Selamün Aleyküm selamlar herkese umarım iyisinizdir herkese sağlıklı iyi günler dilerim saygılar :))
Aleyküm Selam... :)
Çok şükür, iyi olmasak da bu günümüze şükrediyoruz...
Daha iyi olacak inşaAllah...
Merhabalaaaar değerli başlık sakinleri,
Oooo üstad bakıyorum pazartesi sendromu yaşıyorsunuz, evden sepetlemişler sizi. :kahkah::kahkah:
Valla laf aramızda sizinde pek işinize yarıyor bu durum. Kendinizi alıştırmışsınız emekli yelekli moda. Sahi sizin emeklilik işi noldu. Halledebildiniz mi ?
Evden temizlik bahanesi ile göndermeseler evden çıkacağım yok. Haftada bir de olsa temiz hava, tabiat, hafif gezinti çok iyi geliyor...
Bugün emekliliğe adım attım. Dükkana bilgisayar getirmedim. Bakalım ne kadar dayanacağım...?
Aslında ben uzak durmak istiyorum da şartlar beni zorluyor. İstemesem de mecburen ufak dokunuşlar yapmak mecburiyetinde kalıyorum...
Bugün yine sadece izleyeceğim dedim ama bir rahat bırakmıyorlar...!!!
Sabah yazdığım satışlar gidince mecburen biriktirdiğim yeni hisseden alım yapmak için yine işlem yapmak zorunda kaldım...
Çok şükür abi iyiyim gün sayıyoruz bu aralar 4 ay sonra Baba olucam inşallah tatlı bir bekleyiş var :) Şuan borsada yokum 2 yıl önce aldığım 2 dönüm içinde evi,ahırı,su kuyusu olan yerim var Edirnenin en küçük ilçesinde belki ilgilenen olur forumdan şehir hayatından sıkılanlara duyurulur :))