Bugün uzun zaman sonra haftalık ichimoku bulutunun üzerine attık. Nazar değmesin. Ytd
Printable View
Bugün uzun zaman sonra haftalık ichimoku bulutunun üzerine attık. Nazar değmesin. Ytd
Bekleyebilen için oldukça kolay oldu. Satanlar için aynı şeyi söyleyemem. Düşünsene hergün ha buradan döner, ha döndü diyen tayfa da çok olduğunu düşünürsek, ağacı iyi salladı tahtacı. Armut gibi dökmüştür. Çok iyi marj yarattı, buradan yüzde 10 düşse bile koymaz. Hatta yineliyim, düzeltmeye geçerse alıcı bulur, momentum artar kanımca. Düzeltirse tabi. Ytd
Bugün 7 üye vardı. İzlemeye mi gelenler yoksa eskiler mi bilemiyorum. Yakında genel mevcut ve kazan yoklaması yaparız.
615 Salim, 510 cemar, 104 trscirip, 112 Cemil, 444 spenc ve sınıfa son katılan 100 Orhan Ytd
Topik hiçbir zaman lingo topiği gibi olmadı kalabalıklık açısından. Sonunda lingo topiği buna döndü boşaldı. Belki bir günde bu onun eski halleri gibi olur. Hiç sanmasamda. Kimbilir. Ytd
Evet cok tenha. Bazen kendimiz calıp kendimiz oynuyoruz hissine kapılıyorum.
Dediğin gibi kapanış kötü olmuş orhanozzz abi, herif 2210 u kendine direnc yapıcak ellam
https://youtu.be/iUh8_TJYTTU?si=zEeLpKD6ain3CQu2