spek efendi yapıştım cmbtn bırakmmam hakkımı almadan gitmeyeceğim
Printable View
spek efendi yapıştım cmbtn bırakmmam hakkımı almadan gitmeyeceğim
büyükler burda yoksa .buna inanıyorsan.benden söylemesi arkana bile bakma dostum.büyükler yoksa .bu hisse çıkmaz.burda yıllardır olup girip çıkan dostlar var .beş yıldır takip ediyorum.bunu bilançoda zor götürür..sermaye artırıccaksa kar açıklar .yeni yatırımcının canını yakar..evet bekliyoruz inş bir şeyler olucak .bunuda hep beraber nasiplenicez .olusa .ama büyükler kucaklayıp sırtlanacak.italyanlarla..bizim hatamız bu tarz hisselerde beklemek.pegasus 44 den 10 tl düştü thy 4 buçuk oldu yazıcı .9 tl oldu asuzi.öyle aselsan öyle .hepsi yüzde iki yüz üç yüz yaptı daha onlarcası derinligi olan hissede olmadığımızdan kaybettik .şimdi mecburen beklicez
takas yokmu dostlar paylaşın...yabancıdada azalma var .hayırdır artık....
Yarın güzel bir gün olacak. Endişeye mahal yoktur.
7 yıl evvel bu kağıdı 70 lerden alanlardan değilim..Beklemeyi bilirim.
iyi ki sepete biraz attık dedik hemen bastı 40,72 ye kadar.yalnız iyi bir düzeltme de gerçekleştirdi .
kısa bir eğitim çalışması paylaşıyorum.geri çekilmenin son hamlelerini gerçekleştiriyor.hızlı bir şekilde 41,74 üzerine atmalı atamaz ise aşağıda 38,43 deneyecektir.benim bakışıma göre.
http://i.hizliresim.com/gO6M23.png
SPK bültenlerini okumuyorsunuz..
Yazılanları okumamışsınız,kopyaladıktan sonra kendi kopyaladığınızı da okumamışınız..
Piyasa bozuklukta sağladığı menfaatin iki katı,değilse 20.000TL başlıyor ceza..
İşlemler de bahse geçen kademeleri fiyat değeri ile onuda iki katı ile çarpın bakalım meblağa ne kadar çıkmak da..
Birde bunun üzerine sicil kaydını ekleyin,
En önemlisi de o herhalde..
Siz burada beklemeyin içi dolu sanayi şirketlerine yönelin..
Bilanço ve yönetim kurulu kararı gelene kadar kenarda bekleyeceğim..
Dün ve önceki yazdıklarıma istinaden gereğine ona göre bakacağım.
Yazılması gerekenler,söylenmesi gerekenler söylendi..
Kendileri ve birileri bilir artık..