-
bu pazarı çoğunuzdan iyi bilirim..ayrıca son 10 yılda 1 veya 2 şirket bu pazardan çıktı. yıl sonuna kadar pazardan çıkabilme olasılığı pek yok gibi. daha evvel söylemiştim. pazara giriş sebeplerinin ortadan kalkması bağımsız denetimim 6 veya 12 aylık da olumlu görüş olması ve harşeyden önce bütün kurallara uyup uymamaları önemli etkenler.
-
Valla bence açın son faaliyet raporunu bir okuyun o bölümü derim.
-
madem bu kadar kötü ben neyi bekliyorum. onuda söyleyim. iyi bir iş bağlantısı, borçelrın tamamının ödenmesi veya faaliyet alanını değiştirmesi birleşme vs.
-
Ayrica D grubundaki şirketlere eş zamanlı sermaye azaltimi artırımı izni verilmiyor diye biliyorum
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu arada sirketten bir kac soruma yanit aldim.kisaca hisse geri alımı pek dusunulmuyor gibi. Önümüzdeki ay genel kurul planliyorlarmis. 2017 ciro artisini mevcut durumla saglayacaklarmis.yeni is iliskisi var mi dedim. Olursa açık lariz dediler. 2018 de kredi geri odemelerini mevcut faaliyet kariyla nasil yapacaksiniz dedim.calisiyoruz uzerinde dediler. Taco ve doruktan nasil alacak tahsil olacak dedim.calisiliyor gelisme olursa kap.da duyururuz dediler. Yakin pazardan cikmak icin basvuru yapacak misiniz.uzerinde calisiyoruz dediler. Yani sonucta hep cek cak icraat sıfır..
-
Anlaşılan bu sirketi çocuklarının elinden babasi mehmet akyürekin almasi gerekiyor. Bakin kervansaraya.ertan sayilgan oglu selim sayilgani yonetimden aldi isin basina gecti.kap.da duyurdu. Yillardir cozulmeyen sorunlar bir haftada cozulmeye basladi ve kapda hergün 2 3 haber gonderdi somut sonuclar ile ilgili. Hisse 1 haftada 18 kurustan 48 kurusa geldi. Bizim sirkette de mehmet akyurekin dumene gecmesi ve şekip ve kardeşinden oyuncak ettikleri sirketi almasi gerekiyor.
-
Birde üzülerek soylemek isterim ki gecen subatta yasanan 33-42 ve simdi yasanan bu fiyat hareketleri murat ve seddulbahir gibi kisilerin gayretleri ve kucuk yatirimci alimlari ile gerceklesiyor ve saman alevi gibi sonuyor diye düşünüyorum..
-
Muğlali o zaman niye bugun 35 den vermedi ve Yukardan satan Bazi arkadaş lar açıkta kaldi? Çünkü biten bişey yok.hatta her şey yeni başlıyor. Neden.dersen.şirketin batmayacagi kesinleşti ve onumuzdeki surec iyi haberlere gebe