Anladım. Ne kar gelse iyidir. Azı çoğu olmaz, az çokta olur
Printable View
Bedellicileri öldürüncüye kadar gitmeyecek bu hisse öyle görünüyor , tahtada mal da kaptırmamaya çalışıyorlar hafif alım girsen zıplıyor 10-20 bin lot gerçek alıcı girse tavana kitleyecek, ismeni yükselttiler bu tarafı düşük tutuyorlar büyük ihtimalle rüçhanlarıda öldürecekler , Bu bedellicilerin hepsi gerçek bedelli için bekleyenler değil vurguncular hiçbirinin bedelliye katılma gibi bir amacı yoktu rüçhanları kendi dar beyinleri ile % 200-300 karla satacaklardı 😂 ha bok satarsınız , bunların elindeki malı almadıkça bu bedelli operasyonu bitinceye kadar herşeye hazırlıklı olmak lazım 😂 , bu arada abd karışıyor savunma bakanı görevden alındı pentagonda bşrçok kişi istifa ediyor , fbı ve cıa de trump ın görevden almaları sıradaymış , pompeo bize geliyormuş belliki trumpın bir planı var , koltuğu bırakmayacak onun için güvenlik kanadını kendine göre ayarlıyor abd de büyük ihtimalle iç karışıklık çıkacak bu da piyasaları allak bullak eder seçimi kaybetmiş 1,5-2 ay sonra gidecek adam pentagona , fbı be cıa ye niçin el atar , inşallah 2021 çöpe gitmez
Bugün bakamıyorum tahtaya merak ettim info satıcımı yine ?
Komisyon ort oranımız işmem gibi değil ama pazar payı müthiş.dediğim gibi çeyreklik 18 kara hasta oldum, manyak bişey. Bu kağıdın tek bir sıkıntısı var, para ile oynuyor ama para fukarası. Bedelli bir an önce bitsin. Spk köstek olma şirketlere
1 ınfo 1.5 ısmen denıyordu bır kac gune tam tersı olcak
İsmen ve info aynı zamanlı operasyon yiyor , ismen forumunda da yazmıştım bu 2 sinin tahta sahibi aynı gruplar , ismenden allaha şükür çok fazla kar ettim , infoda da aynı şekilde , ismen iyi ve beğendiğim bir şirket ama artık kar anlamında zirveye çok yakın info ise 2021 muhtemel karından çok aşağıda ve potansiyeli çok fazla , infoda alım için ufak bir emir girsen zıplıyor belli aldırmak veya kaptırmak istemiyorlar , ismen 11-12 üstü alım için 40 defa düşünürüm potansiyeli çok az ama infoda bu fiyatlardan koşarım alım için, şirket şu an piyada değerinin 3/2 si kadar kredi veriyor müşterilerine nerdeyse , hacimler çok artıyor 4 üstünde 2 gündür bist hacim artışı en fazla infoyu etkler ismeni daha az etkiler , her çeyrek nakit artıyor bedelli nakit var geçen çeyrek için 22 civarı kar demiştim maaşları dikkate almamıştım ora yüksek geldiği için kar 18 geldi , 2021 de minimum 100 milyon net kar beklentim var , ayrıca özsermaye büyüdüğü için bono ihraç limite vb yükselecek 2020 sonuna kadar buda daha fazla komisyon ve faiz geliri demek ,