hiç destek gelmiyor:(
Printable View
hiç destek gelmiyor:(
Pazartesi bilanço hareketi yapacak tavan yapsa bile 2.76 yı yine geçirmemeye mi çalışıyorlar.2.10 a götürmek için baskı üzerine baskı kuruyor ama neden?
Yatırım tavsiyesi değildir..
bir isin b. kunu cikarildigini gormek icin su an sadece gulere bakmak yeterli ! bugun eski fiyatlar ile 5.84 seviyesini gorduk.
bakiyorum cok kagit dusuyor ama bu kadar muazzam kar edip dusen de yok.
4 donem toplami 65 milyon kar (olacak) + 90 milyon kasa = 155 milyon yapar. piyasa degeri 265 milyon. gulelim mi aglayalim mi ? o nokta burasi
rtalb ile kiyas bile goturmez coktan ayrisip kopmamiz lazim di ? koptuk ama asagi dogru koptuk ! bi de bu izdmc ile kiyaslayanlar var, onlara da ayri guluyorum. tek benzerlikleri dususleri.
o zaman ali koc ile ben ikimizde insaniz, benziyoruz birbirimize. kiyas bu kadar abuk subuk
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Kasim 2019 da M.G nin payi %35 di. tüm paylarıni KY ye sattı. O zaman biri cikip hayal kurmustu. Yonetimi ele gecirecez diye Sonucta Kucuk yatirimciya sattilar mali. O saat saat dakika dakika olup bitenleri anlatacak sahisti. 4 ay sonrada pandemi patlak verdi zaten. Cok buyuk zamanlama hatasi yapildi sonucta.
Simdi rahatlaması icin Ana Pazar a cikmasi gerekli onun icinde 12 milyon adet piyasadan toplanmalı patron veya Sirketlerden biri.
Simdiye kadar hic alim yapmadim. Ama kafamda bir rakam var oraya gelirse RTA dan bir parca satip bundan alabilirim.
.
Kafamdaki senaryolardan birini yukarda soyledim. Digeri de
Sirket birlesme veya satilma durumu 6 aylik ortalamayi dusurmek. Su an böyle bir durum olsa(bilancodan sonra olur olursa) cagri flyatı 3.42
Ünlu Yatirim holding ve Oyak menkul halka arz Fiyat tespit raporları yayınlandıgında incelenmeli. Arz Fiyatları cok yüksek geldi bana. Diger yandan holding hisseleri kan agliyor. Forumda her holding sayfasinin uzun yillardir mudavimleri olması gercekten üzücü bir durum. Kanunların buna göre duzenlenmesi gerekli. Patlat bedelliyi aktar sirketlere sirketlerdede patlat bedelliyi ne olacak bunun sonu.
Tabi bir Bera ya bakincada durum tam tersi.
.
X holdingin patronunun yaptığı işlemlere yönelik aldığı ceza. Cezaları bunlar olmadan kesilseymiş iyiymiş Spk yatırımcılara dava açın demiş. İyide küçük yatırımcı hakkını nasıl koruyacak.
Spk bunun için yokmu. Şimdi savaşa girsek Ordu herkes kendi savaşını versin dese oluyor mu yani
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...da-var-6516701