Sn.izci yönetim kurulu ücretleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn.izci yönetim kurulu ücretleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel yönetim giderlerini makul buluyorum. "Hayır işi yapsınlar, hiç para almasınlar" önerisini genel kurula teklif edersiniz, onlar da sizi seçerler. Oldu mu şimdi.
Böyle bir düşünceniz varsa,; öncelikli olarak acilen isminizi "tut getir" den, "tut fakat getirme" olarak değiştirmelisiniz.
Endeksteki sağlam düşüşte dik durmuştu. Bakalım bugün yükselen endekste nasıl davranacak?
SİLVER-CAN SORU/CEVAP
SORU:
-Abi, sizin ayrıntılı çıkarmış olduğunuz 5 yıllık kalkınma planlarında, belirttiğiniz karları, şirketin yapamayabileceğini belirtmiş mastori üstad. Gerekçe olarak da yatırıma gidebilir demiş. Ne dersiniz abi. Yapamaz mıyız yoksa.
CEVAP:
-Öncelikli olarak hiç bir şeyde büyük konuşmamak lazım elbette, kısmet tabiiki. Biz sadece gördüğümüzü yazıyoruz. Şimdi üstadın dediği, ne zaman ve hangi durumlarda yatırım yapılır. Onu da açıklasaydı. Yatırım; kapasitenin dolduğunda üretimi arttırmak için yapılır, ayrıca kalite düzenlemesi için yapılan revizyonlarda da yatırım gerekir. Önce kapasiteye gelelim. Şirketin kapasite kullanım oranı %43 civarında. yani %57 boş kapasitesi mevcut. Şu vaziyette bırakın kapasite arttırımını, Arçelik, Vestel gibi şirketlerle anlaşıp, onlara fason üretim yapabilecek kadar boş durumdayız. Şahsen böyle bir anlaşma bekliyorum.(inş.) Diğer unsur kalite arttırım yatırımı; bu husus zaten her yıl yapılıyor 2017/3.çeyrek itibariye 7 Milyon TL, diğer yıllarda da yıllık 10-15 Milyon TL zaten yapılmış ve yapılıyor. Her şey hazır arkadaşlar. Un var, yağ var, şeker var. Sıra helvayı yapmakta.
Spek emmi uyuya kaldı herhalde, tahtada tık yok bugün.
Dün yine aşağı yukarı heyecan vardı bugün kal geldi.:oleyo: