Sn. R-E-X Selec için yorumunuza teşekkür ederim.
Printable View
Sn. R-E-X Selec için yorumunuza teşekkür ederim.
Yabanci bistten cikmak istiyor...bu donem malesef yabanci yatirimci fazla olan hisselerde baski var...selec bunun sıkıntisini yasiyor....yabanci gitmeye karar vermis doviz mevduati artiyor doviz artisi riskini almak istemiyor yabanci...bir sebep bu...yabanci az olsaydi deva gibi pandemi sureci hisse coktan cift hane olmustu....
😂😂😂
https://halktv.com.tr/service/amp/sa...r-dedi-433918h
Haberde ne diyor sağlık sistemi çökme tehlikesiyle yüz yüze yüzde 30 indirin alacaklarinizi diyor
Yüzde 30 indirecekler alacaklarıni
Ya da
Hiç ödeme alamayacaklar
Haber burada
Çamur atan kim
3 aylık kar dan beri iki haneli olacak dediniz durdunuz milleti 10500 den mal kilitlediler
Yüzde 25 aşağı
Şimdi de alacaklarını alamazsa yüzde 30 daha inecek demektir bu
Şirketin çıkıp iki kelam etmesi lazım
Çünkü en çok bu şirketi etkiliyor
Başka aracılık yapan borsa şirketi yok.
Ytd
Siz halk tv izlemeye devam edin..%30 dusersede aliriz sıkınti degil....bu sektor omurluk sektor...size zorla selec alin diyen yok....siz kotu bilanco gormediniz sanirim....2 ceyrek ekonomi %9.9 daralmis selec kari dusuk gelmis diye konusuyorsunuz....bu son bilanco ederi 11.75 tl....ben yukselmeme sebebini yazdim...bilanco degil yabancinin degil selec hissesini ulkeyi terk ediyor dedim bu baski yapiyor....size bol selec olmayan gunler dilerim.....:bravo:
Halk tv nin politik olarak tam karşısında bulunan haber kanalı ahaberdir.
Ve ahaber, aşağıdaki yalan haberi yapabilecek kadar ahlaksız, yalancı ve habercilikten uzak bir kanaldır:
https://youtu.be/IVPGcMjuxyU
Haberlerinin yalan olduğu ve milleti kandırdıkları ortaya çıktığında dahi, utanıp habercilik sektöründen ellerini ayaklarını çekeceklerine hiçbir şey olmamış gibi yayın hayatlarına devam etmişlerdir.
Piyasada bu denli utanmaz, habercilikten bu kadar nasibini almamış ve bu millete yalan haber servis etmekten bu kadar utanmayan sözde haber kanalları varken politik olarak bu sahtekarların tam karşısında duran halk tv gibi kanalları desteklemeliyiz.
Her Türk vatandaşının, kendini kandıran bu düzenbazların karşısında dik durması gerekir diye düşünüyorum.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Bu gidişle bir pandemi kapama sorunu yaşanırsa Bankalar herhalde 1 TL ye doğru yol alır.En haziri da ykb 2 TL.de.digerleri 4)5 de onlarda 2/3 Luk olur.Sonra düşen endeks panik havası yaratır.Herseyin başı sağlık ülkelerinde Güven olmalı.Zor bir kış öncesi.Mevduat kredi faizleri artıyor insanlar 1100 TL ile ayakta kalmaya çalışıyor.borc üstüne borç yapılıyor.Borsada spekler cirit atıyor.Sporlar nereden nereye geldi.Kent/Taze kuru/Icbt/rtl/klgyo/yaprak süt/Qnb Finansbank/leasing aklıma gelenler .hayal ötesi fiyatlar...10 sene önce 1/2 TL arası onlarca kağıt şimdi 10/15 arası.ne diyelim hayırlı işler.
Hocam hisseler ne guzel cikmis uzuluyorsunuz...selec 50 tl olsa fena olmazmiydi...hangi ruhla yazdiniz anlamadim...spek yeni mi geldi borsaya...borsanin dogasinda olan bir durum...pandemi test sayisi 3 kat artti ona ragmen vaka sayisi az keske daha az olsa....tekrar kisitlamalar gelir simdilik hayat bu sekilde malesef...biz dunyadaki cogu ulkeden iyiyiz hic abd de durum ne arastirdiniz mi hindistanda vs...
Bak güzel kardeşim
Sana tane tane anlatayım
1.haberi halk tv vermiş a haber vermiş fark etmez.bu haber doğru mu yalan mı?biz buna bakmalıyız.ha halk tv yorum yapmıştır yalan haberdir karalama yapmıştır diyebilirsiniz ama yetkili bir isim yüzde 30 indirin yoksa sistem çöker demiş mi dememis mi?
Böyle bir haber var ve şirket yetkilileri bizi uyarmiyorsa bu suçtur.yoksa haberi yapan kimse suçludur.ben bu haberi gordum ve sattım hisseyi hissede aldı başını gitti
Ben dava açarım.cunku halka açık şirketleri ilgilendiriyor.
Onun için bazen şirketler basında çıkan haberleri özel durum açıklaması ile duyurur.
En son KEREVİTAS duyuru yaptı bildiğim kadarıyla.
2.piyasa da spekler olabilir eyvallah
Ama piyasayı bozamaz.
SPK niye işlemleri durduruyor
Niye ceza veriyor
Birkaç hissede cirit atıyor ve ky yi dolandirip çekip gidiyor olsa iyi
Tüm piyasayi bozar bu hareketler
100 TL lik hisse 3000 TL
1 TL lik hisse 20 25 50 60 olmuş
Yarın bunların da düşüşü olacak elbette
3.
Bilançoyu sen okudun 11.75 fiyat verdin
Ama hisse 830 larda
Demekki yaklaşık yüzde 50 aşağıda ve bunun sorumlusunu yabancıya attınız.yabanci çıkmak istiyor diyorsunuz
Bu yabancının işine gelir adam 8 den satacagina 11.75 ten satar.yuzde 50 prim yapar hem.
Hadi selec de yabancı var
Deva da kim var peki
Bir danışman yatırım uzmanı aşağı yönde fiyat verdi diye adamı öldüreceklerdi devadaki yatırımcılar
Adamin dediği fiyatlara çekildi hemen hemen
Demekki adama kizarak bağırarak konuşmak uygun değil
Atalarımız ne demiş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.zirt pırt beni kovup duruyorsunuz ama haklı çıkan hep ben oldum
Hadi kalın sağlıcakla
Ytd