http://m.haberturk.com/103-milyar-do...787574-ekonomi
haberi okuyun bu senede birşey yapamazsa kendileri ile övünmeyi bıraksınlar bu sene bir halka arz bir çıkış yapabilirler ortam müsait olmaya başladı
Printable View
http://m.haberturk.com/103-milyar-do...787574-ekonomi
haberi okuyun bu senede birşey yapamazsa kendileri ile övünmeyi bıraksınlar bu sene bir halka arz bir çıkış yapabilirler ortam müsait olmaya başladı
ISGSY klasik CHP düşüncesi ile yönetiliyor: Her işe her yatırıma olumsuz bakıyor, yatırımcısına bile muhalefet. Hükümet destekli hisselerin hepsi Geçen yıl değerlerini ikiye katladı. 5 yıldır ISGSY yönetimi maaşlarını düzenli olarak ceplerine indirdi. Karşılığında ne iş yaptılar? Bu işgüzar grup ve yöneticilerini Allah bildiği gibi yapsın !!!!!
Arkadaşlar bir an basit düşünüyorum, hacim artışı genelde yön değişimi olarak yorumlanır.
Peki yön aşağıya mı gidecek ? Yani kimi arkadaşımızın beklediği 0,77 rakamının ben hayal olduğunu düşünüyorum batan bir iştirak olmadıktan sonra.
Piyasa normalleşecek ise bu yıl buraların altı olmaması lazım diye düşünüyorum.
1.53 önemli destek bence.
Dolaylı öğrendiğmiz kadarıyla şirketlerin hepsi iyi çalışıyor eleman alıyorlar şube açıyorlar batma diye birşey söz konusu değil hatta imkansız
Bizim hisseye gelirsek nakit para ve tatilbudur radore ki bunlar çabuk satılabilecek iki iştirak fiyat 2 yi geçer
Bu durumda diğer 4 şirket batmış olarak fiyatlama yapılıyor piyasa zaten bunları batırmış kağıdına sahip çıkmayan yönetim sayesinde
İş grubunun diğer hisseleri gayet güzel gidiyor tek sorunlu olan bu aman yukarı gitmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar
0.77 yi gerçekten bekleyen olduğunu sanmam, iştiraklerini satmaya başladığı zaman mevcut fiyat ile PD/DD inin 0.30 lara gerilemesi söz konusu (hiç birisi defter değerinden satılmayacağına göre) o durumda PD/DD 0.60 ı rahatlıkla görür. Ben 3 rakamının 1-1.5 yıl içinde görüleceğimi düşünüyorum. Elbette 1-1.5 yıla çıkış olursa. Bu hisseden korkmanın manası yok, sadece sabırla vaktini beklemek gerekiyor.
Ters OBO ile sert çıkış yaptılar şimdi Düz OBO oluşturmaya çalışıyorlar, teknik olarak 1.58’in altında sert düşüş olması lazım. Görüşüm 1.58’ de teknikçileri bir sürpriz bekliyor olacak. Hacimin sebebi yıl başlarında kurumsal aracı firmaların yaptıkları pozisyon değişiklikleri belki ters OBO da çıkış ortamını yaratmak için gösterildi. Yani 5-10 güne herşey normalleşir, yavaş istikrarlı bir yukarı trend başlar.
Yön konusunda size katılıyorum, yön yukarı olacak. Teknik olarak 1.58 in altı kısa süre gösterilebilir hepsi bu.
Yakında zarar açıklanacak yıllık bilanço ile aşağı düşüş hareketlenecek .
Bazı arkadaşlar ISGSY nin yönetim mantığını chp ve akp parti söylemleri ile karıştırmış .
Bu hisse benzetilecekse Sülün Osman mantığı ile yönetiliyor demek daha doğru olacaktır .
1.57 TL yakında görülecek , 137 TL bilanço sonrası ilk hedeftir , 1.17 İse dip sayılır .
Ülke çapında kriz ortaya çıkarsa 0.77 TL Gerçekleşecektir .
Ben derim ki her dipte daha çok alalacağım .