Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans O yüzden silkelenmiyorum emtialar ağırlık yapıyor üzerimde. Özel bir şirkette ırgatlık yapıyorum şimdilik. Ne irgatligi hocam est gercekten alaniniz nedir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Siz imayi anlamadiniz galiba ;)) web anlamistir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben imalı konuşmaları anlayamıyorum üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ucuz olsun diye çadır kurduk ailecek Ustat cafe ekibi okarak kurtlar vadisinden karakter secsek iplikci nedim olurdunuz valla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ben imalı konuşmaları anlayamıyorum üstadım:) Yok benim icim fesattir hocam ondandir muhtemelen websterin da ici cok temiz degildir hani :)))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by aydinc Fiba mi Websterin dediği gibi :kmk: Birleşik Fon Bankasında :)
Alıntı: Originally Posted by Batman Ne irgatligi hocam est gercekten alaniniz nedir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sevgili şirketimin alım satım departmanında alım satım sözleşmeler, kontrol falan gibi işler sorumlusu.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Birleşik Fon Bankasında :) O nasıl banka yahu Burgan bank, fon bank :kmk: Bende kaşar Bank kurayim :kmk: en kaşar faizler bizde
Alıntı: Originally Posted by admustafa Birleşik Fon Bankasında :) Bataklar bankası mı? TMSF'nin batakları topladığı banka..