Sabah keşke daha fazla alım yapsaydım kısmet.Genelde tek hisse yaparım fakat artık stres yaşamak istemiyorum. En ideali 2 hisse doğrusu böyle bence.
Printable View
Sabah keşke daha fazla alım yapsaydım kısmet.Genelde tek hisse yaparım fakat artık stres yaşamak istemiyorum. En ideali 2 hisse doğrusu böyle bence.
Bir çok kere niyetlendim kısmet bu günmüş tavan da oldu inşaALLAH. Devam eder yükseliş
Tesadüfen Esen de aldım akrabaymış
Hayırlısı herkese hayırlı bol kazançlar
Bazı şeyler kısmet kimse bilemez yarında yükseliş trendine devam ederse hissede kalırım uzun dönem önemli olan karın üstünde oturmak zaten yapılan en büyük hata zararın üstünde oturmak.yarin çok önemli kısmet diyeyim.
https://i.ibb.co/Wz8CBMQ/natten.jpg
31.12.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında, 13.09.2022 tarihinde yapılan alımlar
13.09.2022 tarihinde 73,45 - 74,55 TL fiyat aralığından 41.553 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu NATEN Payları 633.000 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %1,918)
13.09.2022 tarihi itibariyle pay geri alım işlemleri kapsamında toplam geri alınan pay miktarı 1.833.000 adete ulaşmıştır.
Yani kısacası 467.000 lot daha geri alınır ise işlem tamamlanacak sonrası bedelsiz gündeme gelecektir
Fiat ise düşe kalka yukarı gidecektir...Diye düşünüyorum 21/09/2022 itibarı ile 82.95...
Hey ahali Naten koşuyor adamsın spekülatör.Uzun vade de buradayım :)
33 sermaye , 2.6 milyar özsermaye ve ilk yarı 155 asıl kar patlaması 4. çeyrek te kafamda bir rakam var ,.şimdilik kalsın... tğm bunların ötesinde 750 mil. finansal yatırımı var kısaca kurkorumalıda... elektrik havadan satış $ ile .. insanlar arabasız kalır ama elektriksiz asla, gelecek enerji sorunlarını düşündüğümüzde bir çok firmaya sistem.kurma işletme işiylede ön plana çıkacaktır. froto bunlardan ilki... buradayız