Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Kardeş sana kalsa su da yeterli... Yeter tabi.En doğal kaynak. Mümkünse leğen koyun yağmurda biriktirin.:)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu kadar dinsel ve cinsel bilgi bugününük yeter herhalde arkadaşlar, cigara saatim geldi çünkü.:yes: Ağabey bir dahakine NewsTr ile aramızı yap. Yoksam kuşkularımı yazarım burada.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu kadar dinsel ve cinsel bilgi bugününük yeter herhalde arkadaşlar, cigara saatim geldi çünkü.:yes: Teşekkür ederiz değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bana hediye geldi :) Bedava yani tasarruf etmiş sayılırım ben :) Zaten pek viski sever değilim :) Gitti fon getirileri demiştim, neyse iyiymiş bedava olması.:)
Şu indirim kuponlarından, fırsatlardan bahsedelim.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Şu indirim kuponlarından, fırsatlardan bahsedelim. Hatta kullanılmayanları paylaşalım :)
Alıntı: Originally Posted by diproyal Hatta kullanılmayanları paylaşalım :) NewsTr ARKADAŞIM şu an ne yapıyor acaba?
NewsTR benden niye kaçıyor? Acaba diyorum ki...