Bakın arkadaşlar bir hisse de her türlü dalavere çevrilebilir... Sakin olmak ve mantıklı düşünmek, psikolojinize sahip olmanız gerekir..Temel analizinizi yapın... Ve buna göre pozisyon alın. Güvenmediğiniz hisse de durmayın bence..Nacizane tavsiyem.
Printable View
Bakın arkadaşlar bir hisse de her türlü dalavere çevrilebilir... Sakin olmak ve mantıklı düşünmek, psikolojinize sahip olmanız gerekir..Temel analizinizi yapın... Ve buna göre pozisyon alın. Güvenmediğiniz hisse de durmayın bence..Nacizane tavsiyem.
Genelde bu tür hisselerde bıktırma girişimi çok yaşanır. Yatırımcının ihtiyacına göre belirleyip pozisyon alması gerekir.Eğer patron faktörü ön plana çıkıyorsa herşey beklenir...Ama size asıl kaybettiren çoğunlukla kendi psikolojinizdir..Ha akıl vermek diye algılamayın..26 senelik tecrübe diyelim.
Evet maliyetim yüksek. Her şeye rağmen hissenin sahip olduğu değerlere güveniyorum. Bu benim bu adamların yaptığı üç kağıtları görmezden gelmemi gerektirmez. Bu adamlar KY ye yedirmemek için her numarayı çeker.
i
Cennet Koyu A.Ş'nin kayıtlı adresi bakın neredeymiş.
https://www.firmarehberi.tv.tr/cenne...-numarasi.aspx
Neyse, yapmışlar bir şeyler...
Aranızda 5 seneden daha fazla ortak olan varsa başvursun bence spk ya, açıklama istesin.Rahatsız olsunlar... :) Ben çok severim böyle şirketleri yatırımcı ilişkileri,spk,ticaret odası vs.. arayıp rahatsız etmeyi... :)
Sorun ne ?
Cennet Koyu AŞ , Kanyon'da kiracı olamaz mı ?
Neyi atlıyorum ?