tavan taban en azından bist100 hisselerinde yüzde 20 olsaydı böyle çocuk oyuncağına dönmezdi burası. rezil etti ********ler piyasayı...
Printable View
tavan taban en azından bist100 hisselerinde yüzde 20 olsaydı böyle çocuk oyuncağına dönmezdi burası. rezil etti ********ler piyasayı...
bu ülkenin çivisi heryerde çıkmış... daha henüz net kararımı vermedim.ama...
çocukların okulunı biz seçtik özenle !!,okul kitap aldırmış..arka sayfası ilginç geldi dedim hanıma içini bir oku...
1-2 saatdir okuyor nasıl gidiyor dedim...
çocuk babasının kafasının suyuna hidrojen peroksit karıştırıp saçlarıının rengini değiştiriyor..
sesler duyuyor abi (8 yaşında ) beyzbol sopası ,anne şömine demiri , babası lamba çocuk bıçak alıyor eline (çocuk 4 yaşında sadece dört) .
okul müdürünün sürahisine kertenkele koydular...macera devam ediyor hanım bana okuduklarını anlattıkca youtuber videolarından öğrendikleri küfürler yanında masum bir ninni gibi gelecek töbe töbe.
para say özel okula gönder en iyi ihtimalle saçlarım civciv rengi olur gibime geliyor bu çocu bu kitabı okursa.
(henüz net kararımı vermedim kitabın sonunu merak edenlerle paylaşırım.Belkide sonunda herşey tatlıya bağlanır )
Bankalar tavan tavan giderken de hiçbir işlem yapılmadı burada da en çok sorulan soruydu başka hisse olsa çoktan bişeyler gelirdi diye şimdi bahsi geçen kişi tek başına yapmış algısı ilginç
Olayı yapan meczuptur.
Arkadaşlarıyla masada alkol almıştır..
Cebinde bir miktar parası vardır.
Cinnet geçirip hisse almıştır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.