bizim ruhsatı iptal edilen inşaatta firma sahibi bülent ersoyada 2 daire satmış....kim bilir belki bizimkiler satılmıştı....ben bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum......bi çıkış bulunur.......
https://youtu.be/Nyi1qr6A5T8
bizim ruhsatı iptal edilen inşaatta firma sahibi bülent ersoyada 2 daire satmış....kim bilir belki bizimkiler satılmıştı....ben bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum......bi çıkış bulunur.......
https://youtu.be/Nyi1qr6A5T8
Bülent Hanım'da ne kadar kabul etmese, hiçte yaşını göstermese de yaş kemale eriyor, Tınzatepe sağlık hastaneleri ne yakın olması açısından 2 adet rezidans sarın paketleyin bana demiş...JET Sosyetik.. Rezidanslarımız ve Avm mağazalarımız var.
İmar ruhsat mahkeme işleri hal olur zaten, Emsal olarak bir gasp yok, belediyenin kendisi vermiş zaten inşaat ruhsatını ayrıca özelleştirilmeden satın alındığı için idarenin pek yapacağı bir şey yok.
İzmir belediyesi öncelikle bayraklının kokulu ve çamurun içine yapılan Gökdelenlerin bir hesabını vermeli diye düşünüyorum..!
Bülent Hanıma Satılığı çıkan Altın Avm'nin yanındaki 15 dönümlük arsayı da şöyle iyi bir fiyata sarıp paketleyip satsak hiç fena olmayacak!.
abi ben narlıderede oturdum yıllarca.....15 dönümlük arazi bucada üniversitelerin olduğu bölgede...nerdeyse yürüme mesafesinde bazı fakültelere......burası öğrenci kaynağı.....buraya yurt,konut 1art1 yap anında gider.....bu başkanda senin gibi anlıyor arsa,arazi işlerinden......
Bir çok Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinden daha aktif ve daha fazla değerde tapuya sahip.
Lakin bu işin doğası gereği, gayrimenkul işleri olmak zorunda, bir iş bütünlüğü içinde demek daha doğru olur.
Tınaztepe'nin en büyük farklı ve olumlu bulduğum özelliği, değerli arsalar araziler yanında , faaliyette bulunduğu hastene ve sağlık tesisleri, ile sağlık sarf malzemeleri üretim tesislerinin sahibi..
Diğer hastaneler gibi kiraya çalışmıyor, aksine ciddi bir kira geliri var ve yakında bu neredeyse hastane kazançları kadar kira getirisine ulaşacak.
Belli bir büyüklükten sonra, Gayrimenkul varlıklarını, kendi kuracağı ve halka arz edeceği GYO şirketine devretmesi gerekebilir ki; Vergisel olarak avantaj sağlayabilsin.
Kira üzerinde faaliyet gösteren hastaneler kira giderlerini vergiden düşerken Tınaztepe olarak biz düşemiyoruz...
Hal böyle olunca da Bir GYO şirketi kurup, nitelikli ayrışma bölünme ile halka arzı da gerekli bence!
Politik ve siyasilerin, yargı düzleminde hesaplaşması devam ediyor. Piyasalar zarar görüyor. Elbette varsa bir hukuka aykırı işlemler sorgulanmalı soruşturulmalıdır.
Şimdiye kadar iktidar tarafının salvolarını gördük, muhalefet cephesinden de Bülent Arınc'ın bir takım iddialarını yargıya taşıyacakları beklendiği iddia ediliyor.
Sonuç olarak piyasa ve hisselerde etkileniyor ama hastaneler çalışıyor ve hayat devam ediyor. !
Böyle bir günde tavan olmuş olması sevindirici...
Ama artık, borsanın en iyi bilançosuna sahip iken hak ettiği değerlere doğru en azından 50 üzerine atar inşallah.
Buralarda çok oyalandık.
merhabalar
ızmir dıkılı Çandarlı bölgesinde yıllar önce belediye devredilmeden önce norvec Danimarka ıskandınav ülkeleri mın bu bölgeden araziler satın aldığı yönünde basında da haberler çıkmıştı
sizde norvec fonu saglık sistemi falan deyince bu minvalde biraz daha araştırma derınlestırebılınmesı adına topiğe ve formdaslara konun hakkında bilgi ve duyumu olan varmıdır
Sn vurgun.
Daha önce paylaştık üzerinden epey zaman gecti...
Norvec, devlet sağlık teskillerinin inciraltındaki sağlık turzim termal tesislerini çok sevdiğini 20 yıl öncesinden gelen bu bölgeyi sevmenin ötesinde adeta benimsediklerini ve sağlık için norvec devlet fonunun Tınaztepe sağlıkta hisse yatırımı olabileceğini söylemiştik ilk hisseye girdiğimizde.....
Aradan gecen zamanda norvec devlet yatırım fonu bu beklentimiz gerçeğe dönüştürdü ve Tınaztepe sağlıktan 1.5 milyon lot civarında yatırım yaptı belki bugunlerde bu oran artmıştır ..
Yabancıların sağlık şirketlerine ortak olması %49 oranını aşmamak üzere sınırlandırılmıştır.
Tek başlarına da sağlık yatırımı yapmaları yasaktır bir Türk ortak ile yatırım yapmaları gereklidir kanun gereği.
İşte Norvec devlet sağlık teskilleri bölgeyi biliyor ve devlet fonu da Tınaztepe yatırımcısıdır.
İnşallah bu sahiplik oranlarını artırırlar..
Belki ortak olarak yeni projeler geliştirirler.
Norveclilerin İzmir İnciraltı sevgisi çok büyük...