Originally Posted by
hasson34
Seninle neyle başladım geldiğim yere bak. Bir an sana inansam mı acaba diye düşünmeye başlamıştım. Blokeler kalkmış olsaya getirdin işi. Hani kalkmamıştı. Üstüne üstlük blokeleri kaldırdın sonra da 1/4 toplanmaz 1 ay ertelenir dedin. iyi de bunu o tilki varya işte onun parmağı bir şekilde şirkete uzandığında mümkün olur ancak. Ve Z.T. de halen tilki ye boyun eğecekse yani alavere dalavere işlere de göz kırpacaksa işte o vakit Z.T. kendini kaptırmıştır illaaaaa ki bir yerde tilkinin kendisini kayyuma teslim edecek alavere dalavere işine kurban gidecektir. İşte TAM DA BURADA EVET BURADA BUNU BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. O itibarsızlaştırmaya çalıştığın Sayın AV. ve kendisine inanan ky ekibi var ya işte O ekip tam da burada devreye giriyor yani Z.T. tilkinin tilkilik hareketlerine göz kırpıyorsa işte bu oluşum bu sebepledir ki tüm ciddiyeti ile yoluna devam etmeli ki alavere dalavere işlerinin neticesinde hukuki yollarla işi kayyuma getirmeyi bilmeli. Drtusssssssssssssss sen itibarsızlaştırıldın. Burada bir daha da yazma. Alavere dalavere işlerin tercümanlığını yaptığın bu yolda bu oluşumu bozma gayretin tümü ile tilkinin tilkiliklerini rahatça yapmasını sağlayacaktır. Drtussssssssssssssss sen tümü ile artık kayda değer biiri olmayıp KY için asla ve asla YATIRIM TAVSİYESİ DAHİ DEĞİLSİN.