Printable View
Alıntı: Originally Posted by izci Magirus sanırım Aksakal için karar verdi... Neol geliyor dostum bence doğru seçim yapmış noel babayı seçmekle.:kahkah:
Kel karar değiştirdi kafein dedi.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MAHARAJ Kel karar değiştirdi kafein dedi.:kahkah: hocam bu haberlerle dedıgın gıbı mal cakma derdıne dusmesın kel
Kel demeyin abi, Güzel şeyler söyleyin...Ben olsam almaktan vazgeçerim...
Alıntı: Originally Posted by izci Kel demeyin abi, Güzel şeyler söyleyin...Ben olsam almaktan vazgeçerim... zaten almaz dun demıstı bırı sadece 5mılyon yatırımı olmus turkıyeye bos gaz verıyor yada elındekı malı cıkıyor
Alıntı: Originally Posted by wracker zaten almaz dun demıstı bırı sadece 5mılyon yatırımı olmus turkıyeye bos gaz verıyor yada elındekı malı cıkıyor İşte ondan dolayı belki de yatırım yapmıyor. Sanki kıvırcıklara Memleketimizde ekstradan bonus veriyorlar...
Alıntı: Originally Posted by wracker zaten almaz dun demıstı bırı sadece 5mılyon yatırımı olmus turkıyeye bos gaz verıyor yada elındekı malı cıkıyor Ya alırsa Nasrettin hoca misali.:kahkah: Keleşo güvenme keleşsuz kalma. Şaka bir yana kel lazım değil buna. Son çeyrek karına odaklandık.
Alıntı: Originally Posted by izci Kel demeyin abi, Güzel şeyler söyleyin...Ben olsam almaktan vazgeçerim... Keloş koydum ismini dostum. Noel baba üzüldü biraz keloşa.:oleyo: