18.31 i 32 kez günlük cevirirsek aylik bileşiği kaç olur?
Printable View
18.31 i 32 kez günlük cevirirsek aylik bileşiği kaç olur?
Dün kapanışta 6,64ten yüklü garanti aldım,
basit bir mantık yürüttüm, bunlar faiz arttırmadığına göre, piyasayada da kriz vb. gibi bir olumsuzluk havası vermek istemeyeceklerine göre güvendikleri bir şey var dedim, bu bedelli, dışarıdan gelecek sıcak para, imar barışı vs.
faizler yükselmiyor, doların da yükselmeyeceğine dair kendilerine göre argümanlar var, habire Türkiye'ye yatırım yapın, şöyle uygun böyle uygun diye pompalıyorlar, o zaman borsada suni de olsa, hatta kısa vadeli de olsa bir yükseliş kaçınılmaz diye düşündüm,
şimdilik stratejim doğru tepki verdi, bazen basit düşünmekte fayda var galiba
biraz daha bekleyip elden çıkarmayı düşünüyorum,
yatırım tavsiyesi değildir
Mevduat faizlerinin artabilmesi için 3 ağustosta açıklanacak olan Temmuz 2018 enflasyonu yıllık %16 ve üzeri gelmesi gerekiyor. Yoksa faizlere bas geri denecektir. Çok para kazanmak isteyenler çok para kaybetmeye de hazır olmalılar. Tek taraflı aşk olmaz.
Rodeo 18.5
Cok seyehat ediyorum. Vade sonu musait olmuyorum o yuzden zorunlu oluyor biraz ama oranlari bilince pazarlik yapilabiliyor
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün şu oran pazarlığında çok önemli olmasa da değişik bir tecrübe yaşadım.
hanımın ayrı bi hesabı vardı.. 50k TL kadar.. benim uzun süredir vadelide çalışmadığım bir bankada.. hanım sormuş, temdite 17 veriyoruz demişler..
burgan'ı arayıp oran aldım. hoşgeldine 19,25.. hee.. ama yazlıktayım ben, nasıl olacak dedim.. dert değil.. eşinizin kimliğinin fotolarını yollayın açarız. sonra kargoyla hallederiz dedi mt.
bunun rahatlığıyla hanımın bankayı aradım. dedim böyle böyle daha yüksek oran isteriz.. dedi mümkün değil. ee dedim benim de hesap var orda.. tee zamanında fon almıştım altın fonu 100K falan.. hala duruyor.. aile durumlarından olmuyor mu bir güzellik.. taşıyacaz yoksa hanımın parayı mecburen başka bankaya dedim.
hmm onu bir sorayım dedi.. 2 dakika sonra benim hanımın oranı 18 e yükseldi. miktardı şehir dışıydı falan uğraşmayayım dedim oradan bağladık..
eş durumları, şubesi olmayan yerden hesap açmalar... belki bilinen şeylerdir bilemem ama paylaşayım dedim.
Hoşgeldin 19.25 mi yoksa 19.50 mu oldu yoksa teyit edebilir misiniz sizin aktif hesap varsa hoşgeldin değil beş gettin diyor
Sene başında birinci derece yakının anne baba eş çocuk yakınlık varsa hoşgeldin verilmesi yasak demişti mt bankanın yeni politikası diye .
Esnetmişler mi onu acaba bir daha sefere sorabilir misiniz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.