portfoyun %10 luk kısmı kaydırılabilir spekülasyonun kralının döndüğü bir piyasa ve genelde %90 herkesi terste bırakır.
bitcoinde yarılanma dönemi geliyor 93 gün sonra block ödülü düşeceği için fiyatın pozitif hareket etmesi bekleniyor.
Printable View
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama BİST30 her zaman BİST100 den daha + da açılıyor son 1 aydır. fon alıp akıbetini bekleyip düşerken satma isteyip 1 ya da 2 gün sonra satabildiğiniz bir şey yerine bist 30 endeksinden 5-10 şirket seçip yatırım yapsanız daha iyi olmaz mı? ben 1 haftadır böyle yapıyorum. Özellikle borsa düşüşe geçtiğinde kademeli ama az miktarlarda çok hissede alım yapıyorum. çıkışa geçtiğinde kademeli çok miktarda satış yapıyorum.. Son 1 haftada getiri %14 ortalama
Tavsiye varmi ,hangileri alip sattiginizSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sadece gpg de değil şuan takip ettiğimiz tüm forumlarda benzer performans düşüşü var.Arayış içindeyiz tekrar nasıl ppf de fil bulduysak borçlanma araçlarında okt değişkende tcd bulunduysa borsanın yukarı fazla marjı olmadığını düşünenler için yeni fon arayışı mevcut.Petrol fonları ve eurobondlar bilmediğimiz bir platform araştırıyoruz.Elektirikli araçlarda teknoloji hızla ilerliyor ve bir kaç sene içeresinde gelişmiş ülkelerde ciddi pazara sahip olacaklar.Fon işi bizleri araştırmacı yaptı desek yanlış olmaz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende masallah iyi cesaret var
Yeni geldin gelir gelmez tte.
Biz bi yildir tcd ye.20 k girdik
Uykumuz kacti
Arkadaslarin dedigi gibi parcali girsen
İyi olur burasi mevduata hic benzemiyor
Sonra uzulursun
YTD.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir yılda aldığını gözünün önünde gittiğini ve hiç bir şey yapamadığını da hesap etmelisiniz...ancak ertesi gün satış ve t + kaçsa o gün geri almak düşünülmeli...
ayrıca burada hep düşükken alan tepedeyken satan var dikkat etmelisin. Aynı kişiler o gün olanları geçmişte söylediğini de söyler durur... sakın aldanmayın konuşma ve anlaması kıt gevezelere....