bırak memleketi 2021 sonuna kadar tüm dünyayı aşılayanlar vardı burada..!!
işin garibi sağlıkçı olup aşı tedariği ve uygulamasının ne menen bir iş olduğunu yıllarca öğrenememişler..
Printable View
Evde oturmaktan, artık iyice canım sıkıldı...
Aşının en az ayda 10-15 milyon doz yapılabileceğine eminim, emme aşı temin işinde bu kadar zıçacaklarını, doğrusu düşünmemiştim.
Bir kerecik becerirler sandım, hiç değilse turizm için.
Ne dediğim ne yazdığım eski yazılarımda var.Aşı tedariği ne demek öğrenememek bu cümlenin anlamını bence bu cümleyi yazan dışında kimse anlıyamaz.Aşı varsa parasını verirsin alırsın,bizimkilerde para yoktu dünyada aşı üretimi sıkıntılıydı alamadılar.Bu sorunu yaşayan pek çok ülke var.Bu konuyu anlamak için sağlıkçı olmaya gerek yok,normal düzeyde bir zeka yeter.Aşı uygulaması konusunu zaten anlatsam da anlamaz ama gene de yazayım bizim sağlık sistemi aşı gelse o aşıları dünyada en hızlı şekilde uygulayacak kapasiteye de sisteme de sahip.Ama doktor ve sağlıkçı dövmeyi milli spor haline getirmiş yaratıkların içinde bulunduğu bir toplumda bunu bazılarına anlatmak zor değil imkansız ,o nedenle uğraşmayacağım:Sadece tek isteğim ölen meslektaşlarım adına saçma sapan yazılar yazılmasın ağır cevap vermek zorunda kalırım.
Aynen katılıyorum,bunu bir gerizekalı da anlar ,ama klavyede bazı tuşlara basmak sadece iki elin parmağı kadar IQ su olan insanların bile becerebileceği bir şey olduğu için bu konuyu o tiplere anlatmak mümkün değil .Yazarlar ama okuyamazlar okusalar anlıyamazlar.
kara cahil de gelmiş bir de ders veriyor
gerçekleri ağzına ağzına vurmaktan bıktım
ikaz etmezlerse bir daha yazanı ne yapsınlar diye salladı ama faça yemedi..
Neyse düzey malum,bu konuyu bu kadarla keseyim,ha ara sokakta önünü kesen tinerci ha bu,ikisinden de zarar görmeden kurtulmak zor.Yazsın dursun,mantıklı bir şey yazabilmesi malum IQ sorunu nedeniyle zor,onun için anca hakaret şu bu ,anladığı bu bildiği bu,uyarsam bana yakışmaz,ona istinaden son yazım bu .Red listeme ilk defa birini aldım yazılarımı görmesin diye ,derdi neyse bana sataşmayı görev edinmiş.Yapacak bir şey yok.
https://i.hizliresim.com/Kj6IyN.jpg
Bakın arkadaşlar lafı uzatmak için yazmıyorum, Dingilizler neredeyse nüfusun 3/1'ni aşılamışlar 3 ayda, bizim temel sorumuz aşı temini, yoksa aşı süratle yapılır.