Bugün 4 kurumdan birden pozitif fiyat önerisi geldi. Bunu çok şüpheli bulduğum için elimdekileri satıyorum. Kalanlara bol şans.
Printable View
Bugün 4 kurumdan birden pozitif fiyat önerisi geldi. Bunu çok şüpheli bulduğum için elimdekileri satıyorum. Kalanlara bol şans.
Sayın Junge kusurabakma tepkim hiç sert değil çok haklı ve net. Beğenmeyen satar.Hepimiz buralardayız nasıl olsa sonuçlarını da görürüz.
aselsanı beğenmek beğenmemek değil bu cümle çok basit ve çocukça, ayakkabı gömlek mi alıyoruz arabamı alıyoruz ki beğenmeyip değiştirelim. yatırım düşüncesiyle kazancımızı güven sağlayabileceğimize inandığımız zamanında şeffaf siyasal etkisiz ve vizyonu olan bir kurumun borsadaki hisselerine yatırım yapmışız ve gelinen noktada yolda birçok işleyişte gerçeklikte değişmeler olmuş yatırımcılar yani biz zarar etmekle kalmamış bu piskolojiyide etkilemiş inada binmiş kimi satmış zararına kimi inantla bekliyor benim gibi, bu uzun süreçte ve karmaşık yatırım enstruma nlarının hüküm sürdüğü bir piyasada nitelikli dolancılık örneği bile teşkil etdebilecek bir gelişmede çıkıp "beğenmiyorsan sat" gibi baasit bir cümle kullanırsan kimse kale almaz bilginede güvenmez saygı da duymaz. biraz enpati ile bilgilerimizi paylaşırsak en azından faydalı olur. diğer türlü kırıcı ve itici olur, aselsana yatırım yapan sadece para için yapmıyordur emin olun elbette içinde mutlaka sevgi vardır, ancak sevgili tarafından aldatılmak en acısı.
Hamama giren terler.
Endeks 20 bin bu hissede üç haneli olacaksa boşa zaman kaybetme.Kaldıraçlı viop takıl paraya para demez sonra gelir bunu alırsın.
Bakın arkadaşlar kimse bu mesajı anlamadı bence Arge ve yüksek teknoloji üretmek için çok büyük para harcarsın ve bu ürettigin yüksek teknolojiyi çarpanlı kar marjı ile satarsın x2 x3 x4 x5 x7 kime ne tutturabilirsen. Ama bu aselsanda mümkün degil şirketin mantelitesine ters bu arada bu olana itiraz etmiyorum olması gerekende bu tabiki fahiş karlar etmeyip düşük kar marjı ile satacak .
işte bu yüzdende bence borsada olması dogru degil