Zaten bu hissenin açıkçıları olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsın açıkcıları. Yapsanıza açık hadi yiyiyorsa.
Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açıkçaların açıklarını kapattırsa o zaman belki düşer. Ytd
Printable View
Zaten bu hissenin açıkçıları olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsın açıkcıları. Yapsanıza açık hadi yiyiyorsa.
Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açıkçaların açıklarını kapattırsa o zaman belki düşer. Ytd
Haksız mıyım Orhan hc
Benim yaşımı sormadın muhtemelen yazılarımdan az çok ruhumun genç olduğunu anlamışssındır. Ytd
Ziyaretçi sayımız 9 oldu. Açıkcılar mı acaba. Dokuz doğursunlar.
Tahtaci dayucuğum bile bıktı bu uyuz hisseden, karambole arada limanda gitti. Artık 1 limanımızda yok.
Alttan aldım üstten okuttum yapabilen ehh işte ölmeyecek kadar buralarda kuru ekmeğe talim ederek tekkeyi bekliyor işte.
Endekis 11500 olmuş zirve üstüne zirvesini tazelerken bizim ki daha 25 taleyi bile göremedi bırak zirveyi şurda kalsın.
Neyise
Madalyonun 1 de şu tarafından bakalım,
Bugünkü kırmızı için
Malları elinden kaptıranlar için 1 güzellik yapıyorlar deye avutalım kendimizi
Bugün bir 2230 beklerdim en az. Olmadı 2154 kapanışa da fit im. Bugünlük Ytd
Bugün lingoya kapanışta kamyon çarptı. Hatta dozer. Neye gelicem borsanın son yükselişini lingo ile başlamıştı. Ha bununla klasmanı farklı olsada, sadece not olarak bulunsun. Ytd