Üstadın yorumlarını unutmayalım!!!
Printable View
Hayırlı olsun cogito. Kazancın bereketli olsun
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*Sn Kazançkapısı merhaba,
Bende sizleri özledim inanın. Burada ne fırtınalı günler yaşadık saniyede 3 mesaj gördük. İnşallah eski günlerine kavuşur.
Öte yandan üstad değilim bende küçük yatırımcıyım sizler gibi.
Kapitalim bir çoğunuzla aynı hatta daha azdır.
Üstte benim yazdığım ve alıntıladığınız maddeler bildiğiniz gibi ya medyada ya da kap'ta çıkmış dayanağı olan beklentilerdir.
Zaten hiç bir zaman dayanak olmadan yazmadım. Bunu da herkes bilir.
Ayrıca sattım dediğimde burada kaos ortamı yaratanlar, vay çıktı gitti diyenler, senet tekrar 4,40 hareketi çekince sustular. Ortalama satış rakamım 4,32. 20 gün oldu satalı ve bu seviyelerden satmak isteyenler yine sattı.
Senede gelecek olursak.
1-Euro kurunun tekrar sakinleşmesi ve düşmesi senedimiz için her zaman itici güç olacaktır. Çünkü borcumuz EURO. Ve bunun böyle olmasıda gayet normal.
2-Fabrika açılış haberi her an gelebilir. Sizde şirkete mail atabilirsiniz bu konuda ben çok görüştüm. Ha bitti ha bitecek diyorlar. Ve Sn. Ersin beyin açıklamalarıda o yönde zaten.
3-Kar/Zarar durumunda Ciro istediğimiz gibi gelirse yazdığım rakamlar oluşacaktır. Bildiğiniz gibi 275 mil ciro yazdım Ersin beyin 620 milyon yıllıktan 70 mil muhafazakar olup düşerek 550 buldum ve 2 ye böldüm. Bunları yazmıştım zaten.
Bunun dışındaki rakamlar az çok oluşacaktır zaten.
Ancak Ciro düşük kalırsa kar düşük kalacaktır.
Ancak her halükarda kar gelmesi kaçınılmazdır. Buda senedi yine olumlu etkileyecektir. Geçen seneki 2 çeyrekte gelen -7 milyon zarardan sonra 10-15 kar gelmesi dahi piyasada güzel karşılanacaktır.
*Ayrıca şuanki hareketlere baktığımdan tamamen 2.çeyrek veya bir haber bekliyor görüntüsü mevcut. Ayrıca 2 lerden buralara hızlıca koştu pardon uçtu :) Dinlenmesi normaldir. Senedimiz sahiden haysiyetli senet zirve rakamlarında dolaşıyor satana hep satma imkanı tanıyor.
Sonuç olarak 2.Çeyrek+Fabrika haberi+Euro Kuru senedin geleceğini belirleyecek ana unsurlardır.
Sevgiler...
kuzeys in yazması bile bugün hareket getirir
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.